cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Prodaja končana

Jackson Pro Series Soloist SL2 Črna

Pro Soloist SL2, ki je bil zasnovan od samega začetka za visokohitrostno, tehnično zahtevno igranje kitare, je čistokrven stroj za drobljenje. Fini možgani Jackson-a so sestavili glave in ustvarili naslednji razvoj inovativnih kitar, ki...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe. Priporočamo izbrati alternativen izdelek.
Izberi alternativo (4)
Električna kitara Jackson Pro Series Soloist SL2 Črna

Jackson Pro Series Soloist SL2 Črna

Izberi alternativo (4)

Koda izdelka: 291-4223-554 | ID: 226415

Jackson Pro Series Soloist SL2 Črna

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Pro Soloist SL2, ki je bil zasnovan od samega začetka za visokohitrostno, tehnično zahtevno igranje kitare, je čistokrven stroj za drobljenje. Fini možgani Jackson-a so sestavili glave in ustvarili naslednji razvoj inovativnih kitar, ki združujejo zvok, igralnost in izredno moderen slog v edinstven glasbeni stroj, ki na novo definira kovinsko moč in inovativno kitaro. Potapljajte se in ekspresivno lebdite z dvostransko zaklenjenim tremolo mostom Floyd Rose® FRTO2000, vgrajenim za udobje pri izbiri rok in zagotavljajo lasersko natančno intonacijo in izjemno stabilno nastavitev v kombinaciji z zaporno matico Floyd Rose R3. Par sodobnih zvočnikov Seymour Duncan® Distortion Mayhem, izbran posebej za njihov komplementarni zvok, poganja vsestranski zvok te kitare - zelo uravnotežen, prilagodljiv ton, z veliko močjo za neokrnjeno čiščenje in moteče popačenje. Glavni nadzor glasnosti in tona oblikuje izhod zvočnika, ki ga je mogoče še izboljšati s tripozicijskim preklopnim stikalom za natančen glas, potreben za oživitev vaše glasbene vizije. Sestavljeni prstni sveder 12 ”-16” je zasnovan za izjemno tehnično igranje s svetlobno hitrostjo - bolj ukrivljen z matico za udobno hoordanje, se izravna, ko se pomikate po hitrem vratu za vedno hitrejšo hitrost igranja in široke ovinke, ne da bi se pri tem izognili. Ergonomska oblika telesa soloista je zasnovana za udobje igralca in večje ravnotežje ter odpravlja strašljiv "potop v vrat", ki je marsikatero glavo pripeljal do žalostnega, nepravočasnega konca. Jackson je že v preteklosti svojim izjemno zmogljivim instrumentom dodal presenetljiv slog in ta sekira ni nobena izjema. Strojna strojna oprema iz črnega niklja se dobro obrablja in noče pokazati strogosti ceste, na katero lahko naleti, medtem ko trpežni sijajni zaključek, alumiloidni vložki iz vratu iz piranije, vezava z enim slojem in Jackson-ov koničasti 6-in-line podstavek vzpostavljajo nedvomen rodovnik tega instrumenta. Inovativen, bliskovito hiter, pošastno zveneč in več kot enostaven za oči, Pro Soloist SL2 se odlično ujema s sodobnimi metal glasbeniki. Leva kitara. Zaključek: kovinsko črna.

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Material telesa: Nato končna obdelava telesa: saten poliester (539), sijajni poliester (554) vrat: 1-delni javorjev ovratnik z ojačitvijo iz grafita in šalnim sklepom, zaključek vratu na vratu: naoljen prst: Ebony, 12 "do 16 ”Sestavljen polmer (304,8 mm do 406,4 mm) Freti: 24, vložki Jumbo položaja: Alumiloid Piranha Matica (material / širina): Floyd Rose® R3 Locking, 1,6875” (42,8 mm) Naprave za nastavitev: Jackson® Sealed Die-Cast Scale Length : 25,5-palčni (648 mm) most: Floyd Rose® FRT-O2000 dvojno zaklenjeni tremolo (vgradni) pickupi: Seymour Duncan® T6-6 distortion (most), SH-6N distortion (Neck) preklop preklopnika: 3-Position Toggle: Zgornji del: prevzem vratu, sredina: prevzemi mostu in vratu, dol: gumbi za prevzem mostu: glavni nosilci, gumbi za nadzor glavnega tona: zaključek strojne opreme v stilu črne kupole: črni nikelj (554), saten-krom (539) nizi: NPS, .009- .042 Ohišje / merilna torba: neobvezna torba (p / n 2991512106)

Parametri in specifikacija

Primerno za

Funkcije

Število strun

6

Kontrolni gumbi

Navijalci


Lastnosti

Prednostna roka

Barva

Število prečk

24

Mostič/tremolo

Barva glede na proizvajalca

Črna


Material

Konča

Trup

Ubiralka

Konstrukcija


Mere in teža

Dolžina skale (mm)

648

Ubiralka radius

Velikost prečk

Širina sedla (mm)


Država

Država izvora

Indonezija


Priporočljivi dodatki