cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Prodaja končana

Keeley DS-9

5
Keeley DS-9 je edinstvena izkrivljajoča stopalka, ki združuje najboljše iz znanih zelenih in oranžnih gumbov iz preteklosti, zdaj pa dodaja še povečanje nizkih tonov za nič izgubo nizkih frekvenc. Nivo nadzoruje količino izhodnega signala, Dist...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe. Priporočamo izbrati alternativen izdelek.
Izberi alternativo (4)
Kitarski efekt Keeley DS-9

Keeley DS-9

Izberi alternativo (4)

Koda izdelka: KE-DS-9 | ID: 226482

Keeley DS-9

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Keeley DS-9 je edinstvena izkrivljajoča stopalka, ki združuje najboljše iz znanih zelenih in oranžnih gumbov iz preteklosti, zdaj pa dodaja še povečanje nizkih tonov za nič izgubo nizkih frekvenc. Nivo nadzoruje količino izhodnega signala, Dist nadzoruje količino popačenja. Na voljo sta še dva gumba - Tone deluje kot funkcija za oblikovanje tona in Bass boost za povečanje spodnjega konca, kar poveča vaš zvok. Preklopno stikalo vam omogoča preklop med načinom SD in DS. Pedal ima resnično preklopno stikalo in ga lahko napaja 9V baterija ali 9V sredinsko negativno napajanje (neobvezno).

Parametri in specifikacija

Primerno za

Funkcije

True bypass

Da


Napajanje

Možnost delovanja na baterijo

Da

Napajanje


Dodatki

Adapter priložen

Ne


Država

Država izvora

Kitajska


Priporočljivi dodatki

Skupna recenzija na podlagi 1 uporabniških recenzij:

5