cookies
Imamo najboljše "piškotke" in se jih ne bojimo uporabljati
Sprejmi vse piškotke

Korg Minilogue XD PW

Želeli smo dostaviti naslednjo generacijo analognega sintetizatorja za novo generacijo glasbenikov, ki so novi v analogni sintezi. Te sanje so se uresničile pri razvoju miniloga, ki je takoj omogočil dostopnost analognega sintetizatorja. Poleg poud

Koda izdelka: MINILOGUE-XD-PW | ID: 354023

Primerjaj 4 alternative tega izdelka

Ta izdelek se je prenehal izdelovati ali pa ni več del naše ponudbe.
Iščete zamenjavo?

+38617778667 Napišite nam
Brezplačno darilo 
Pri vsakem nakupu nad 49 € si lahko izbereš darilo po svojem okusu.
Izberi darilo

Korg Minilogue XD PW

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Želeli smo dostaviti naslednjo generacijo analognega sintetizatorja za novo generacijo glasbenikov, ki so novi v analogni sintezi. Te sanje so se uresničile pri razvoju miniloga, ki je takoj omogočil dostopnost analognega sintetizatorja.

Poleg poudarka enakega pravega analognega zvoka in veselja nad nadzorom elektronskega glasbila, ki ga ponuja originalni minilogue, minilogue xd na novo dodaja digitalni večmotor, učinke, vklopljen sekvencer in funkcijo mikro uglaševanja, kar še dodatno širi možnosti za zvočno oblikovanje in izvedbeni potencial.

Minilogue xd je primeren dodatek prvotnemu prelomnemu minilogu. Štiriglasna večglasna analogna sinteza. Analogno sintetizatorsko vezje miniloga, katerega resnični analogni zvok je močno vplival na svet sintetike, je bil nadalje razvit za minilogue xd.

Glasovna struktura minilogue xd je 2VCO + MULTI ENGINE, 1VCF, 2EG, 1VCA in 1LFO. Poleg značilnih vezij, ki jih najdemo v seriji, kot so oblikovanje valov za oblikovanje predtonov oscilatorja in stikalo za sinhronizacijo / obroč, obstajajo še navzkrižna modulacija, oster dvopolni filter in pogonsko stikalo, ki doda debelino in pogone signal v filter minilog xd. Vsak parameter je bil natančno nastavljen glede na to, kaj glasbeniki želijo od svojega sintetizatorja. Zvoki segajo od toplih blazinic, značilnih za analogne, do maščobnih basov in ostrih svinčenih zvokov, ki zajemajo vsako situacijo. Seveda lahko v enoto shranite tudi programe, ki jih ustvarite.

Minilogue xd je na voljo z 200 prednastavitvami in skupaj je mogoče shraniti 500 programov. Dodatne možnosti zvočnega oblikovanja digitalnega zvoka ponuja večmotor, ki je poleg dveh analognih VCO-jev na voljo kot tretji oscilator. Ta motor, ki je opremljen s tremi različnimi vrstami generatorja zvoka (šum, VPM in uporabniška reža), vam omogoča, da izkoristite zvočni znak, ki se razlikuje od analognega, in ga uporabljate hkrati z analognim motorjem, kar neskončno širi potencial hibridne zvočne zasnove. Generator hrupa: generator hrupa zagotavlja štiri vrste hrupa, ki so nepogrešljive za udarne zvoke ali zvočne učinke. Z digitalnim filtrom lahko neposredno spremenite barvo šuma. VPM oscilator: večmotorni minilogue xd ima VPM (spremenljivo fazno modulacijo) / FM oscilator z dvo-upravljalsko strukturo. Lahko proizvaja ostre kovinske zvoke s kompleksnimi prizvoki, ki presegajo možnosti, ki jih ponujajo analogni sistemi. S 16 vrstami oscilatorjev in gumbom SHAPE lahko zapletene zvoke ustvarjate intuitivno.

Uporabniški oscilatorji: Uporabniški oscilatorji vam omogočajo, da naložite lastne programe oscilatorjev, ki ste jih ustvarili ali pridobili prek interneta. Obstaja 16 uporabniških rež in ena vrsta morphing valovitega oscilatorja, ki je na voljo kot prednastavitev.

Kakovostni digitalni učinki Minilogue xd uporabljajo 32-bitno obdelavo DSP s plavajočo vejico in dodajo piko na i svoji platformi za globoko zasnovo zvoka. Tri vrste (modulacijski učinki, odmev in zakasnitev) je mogoče uporabiti hkrati, tako da lahko izbirate med različnimi različicami, vključno z zborom, ansamblom, zakasnitvijo s toplim trakom in raznovrstnimi odmevi. Reže za uporabniške učinke omogočajo nalaganje lastnih programov za učinke, ki ste jih ustvarili.

Minilogue xd ima prilagodljivo odprto okolje. Enota ima 16 rež za oscilatorje uporabnikov in 16 rež za uporabniške učinke, ki jih lahko prilagodite. Oscilatorje in uporabniške programe, ki ste jih ustvarili s paketom SDK (Software Development Kit), lahko v namensko programsko opremo knjižnice naložite v minilogue xd.

Kateri zvoki lahko nastanejo pri fuziji razširjenih digitalnih oscilatorjev z analogno sintezo? Ustvarite izvirne programe, delite kodo in sodelujte v skupnosti uporabnikov. Začnete lahko z vzorčno kodo, ki jo je zagotovil KORG. Ločevalnik korakov ponuja 16 korakov in podpira snemanje v realnem času in snemanje korakov. Gumbe s 16 koraki lahko uporabite za neposredno izbiro koraka, kar omogoča hitro urejanje, da nadomesti višino koraka ali jo utiša ali celo improvizacijske predstave. Zaporedje gibov vam omogoča snemanje gibov do štirih gumbov, dodajanje časovno spremenljivih sprememb zvoku, poleg tega pa lahko posnamete ne samo gladke spremembe vrednosti, temveč tudi vrednosti, ki se natančno spremenijo v vsakem koraku. To lahko uporabite za oblikovanje zvoka v vsakem koraku drugače; na primer, lahko ustvarite vzorec bobna ali zvočni učinek iz samo enega programa.

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Specifikacija:

 • Tipkovnica: 37 tipk (tanka tipka, občutljiva na hitrost).
 • Generacija zvoka: analogni generator zvoka + več digitalni generator zvoka (hrup, VPM, uporabnik).
 • Največja polifonija: 4 glasovi.
 • Programi: 500 glasov (več kot 200 prednaloženih, 300 uporabniških programov). Vsak program ponuja funkcijo razvrščanja programov, ki vključuje nastavitve glasovnega načina. Vgrajena najljubša funkcija.
 • Glasovni način: 4 (POLY, UNISON, CHORD, ARP / LATCH). Nastavitev GLASINA NAČINA GLASA omogoča spreminjanje različnih parametrov za vsak način.
 • Sekvencer: 16-stopenjski večglasni sekvencer. Zaporedje gibanja je mogoče uporabiti za največ štiri parametre.
 • Glavni sintezni parametri: VCO1: VAL (ŽAGA, TRIKOTNIK, KVADRAT), OKTAVA, POT, OBLIKA. VCO2: VAL (ŽAGA, TRIKOTNIK, KVADRAT), OKTAVA, POT, OBLIKA. MODULACIJA: sinhronizacija, obroč, prečna globina mod. VEČMOTORJI: Hrup / VPM / UPORABNIK, TIP, OBLIKA. MEŠALEC: VCO1, VCO2, VEČ. VCF: IZKLOP, RESONANCA, POGON, KEYTRACK. AMP Npr .: napad, propad, vzdržljivost, sprostitev. Npr .: NAPAD, DECAY, Npr. INT, CILJ (PATCH, PITCH2, CUTOFF). LFO: VAL (ŽAGA, TRIKOTNIK, KVADRAT), NAČIN (BPM, NORMALNO, 1-SHOT), HITROST, INT, CILJ (POT, OBLIKA, IZKLOP).
 • Parametri glavnega učinka: UČINEK: TIP (MODULACIJA, REVERB, ZAMOR), VKLOP / IZKLOP (IZBIRA, VKLOP, IZKLOP), ČAS, GLOBINA.
 • MULTI ENGINE: Generator hrupa: 4 vrste. Oscilator VPM: 16 vrst. Uporabniški oscilator: 16 rež.
 • MOD UČINKI: ZBOR: 8 vrst. ANSAMBLIRAJ: 3 vrste. FAZER: 8 vrst. FLANGER: 8 vrst. UPORABNIK: 8 vrst.
 • DELAY: DELAY: 12 vrst. UPORABNIK: 8 rež.
 • REVERB: REVERB: 10 vrst. UPORABNIK: 8 rež.
 • Kontrole: Joy stick, ki lahko spreminja različne parametre za vsak program, gumb PORTAMENTO.
 • Zaslon: Glavni: OLED-osciloskop v realnem času zagotavlja vizualne povratne informacije o spremembah parametrov. Odsek MULTI ENGINE: 7 segmentov x 6-mestni LED zaslon.
 • Vhodno / izhodni konektorji: Priključek za slušalke (Stereo priključek za telefon). VTIČNICE L / MONO, R (mono neuporabljena telefonska vtičnica). Priključki CV IN 1, CV IN 2 (3,5 mm monouralni mini vtič, vhodna napetost: -5 V - +5 V (modulacijski način), -3 V - +5 V (način CV / Gate). Priključek SYNC IN ( 3,5-milimetrski mini vtič, največja vhodna stopnja 20 V). Vtič SYNC OUT (3,5-mm mini vtič, izhodni nivo 5 V). Vtič MIDI IN. Vtič MIDI OUT. Vtič USB B. DAMPER priključek podprta).
 • Napajalnik AC adapter (DC9 V) - priložen.
 • Poraba energije: 8 W.
 • Mere: 500 x 300 x 85 mm.
 • Teža: 2,8 kg.
 • Barva: biserno bela

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Število zvokov

200

Število tipk

37

Tipkovnica

Polifonija

4

Sekvencer

Da

USB MIDI

Da

USB to Device

Ne

Možnost delovanja na baterijo

Ne

Velikost tipkovnice

Adapter priložen

Da

Vsebina paketa

Napajanje

Adapter

Teža

2,8 kg

Država izvora

Vietnam

Skupna recenzija na podlagi 0 uporabniških recenzij:

0
0 x ocenjeno

Imate Korg Minilogue XD PW , ali ste ga že uporabljali?

Logo muziker
Ne zamudite super akcij. Aktivirajte si obvestila.
Aktiviraj