cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

LEWITT MTP 350 CM Kondenzatorski mikrofon za vokal

Kondenzator vokalni mikrofon s kardioidnim vzorcem. MTP 350 CM ponuja odlično razmerje med ceno in vrednostjo v svojem razredu. Zvok zagotavlja elektronska kapsula s tanko diagramo, nameščena v gumijasti nosilec za minimalno hrup pri ravnanju....
Extra gifts
Ob nakupu prejmeš brezplačno darilo
Na zalogi 2 kos
Pošljemo danes ,
2024-05-23
Kondenzatorski mikrofon za vokal LEWITT MTP 350 CM Kondenzatorski mikrofon za vokal

LEWITT MTP 350 CM Kondenzatorski mikrofon za vokal

134 €

Koda izdelka: MTP350-CM | ID: 224937

LEWITT MTP 350 CM Kondenzatorski mikrofon za vokal

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Kondenzator vokalni mikrofon s kardioidnim vzorcem. MTP 350 CM ponuja odlično razmerje med ceno in vrednostjo v svojem razredu. Zvok zagotavlja elektronska kapsula s tanko diagramo, nameščena v gumijasti nosilec za minimalno hrup pri ravnanju. Ima frekvenčni odziv 90 - 20 000 Hz z odvzemom nizkih tonov, posvetljenim srednjim frekvenčnim izhodom, občutljivostjo 141 dB, jakostjo hrupa 25 dB in impedanco <200 Ohm. Ima integriran pop filter in vetrobransko steklo ter pozlačen izhodni konektor XLR. MTP 350 CM je nameščen v popolnoma kovinskem kovčku, litih litin, za grobo dnevno rutinsko turnejo s kaljeno jekleno rešetko, da se prepreči obraba in zloraba. Dimenzije: 49 mm premer x 175 mm. Teža: 330 g. Priložena je šok in vrečo iz umetnega usnja. Končana v črni barvi.

Parametri in specifikacija

Funkcije

Usmerjene značilnosti

Stikalo


Lastnosti

Frekvenčni razpon

Impedanca


Pakiranje

Vsebina paketa

Prenosna torbica, Holder, Microphone


Mere in teža

Teža


Država

Država izvora

Avstrija


Priporočljivi dodatki