cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Line6 G30-Rx

6-kanalni digitalni brezžični sprejemnik za kitajski signal, ki zagotavlja visoko kakovost zvoka. Je del brezžičnega kompleta Line 6 Relay G30, združljiv pa je tudi z mnogimi drugimi oddajniki. Odlikujejo ga vgrajene antene, robustno, a lahko...
Zrihtaj si Cyber Monday popust na izdelek. V košarici uporabi kodo za popust: CYBER  
Samo po naročilu
Rok dobave bomo določili po oddaji naročila pri dobavitelju.
Na podlagi naročila bomo poskušali blago dobaviti in te bomo kontaktirali glede roka dostave. V primeru, da ne želiš čakati, poglej alternativne izdelke (2).
Samo po naročilu
Rok dobave bomo določili po oddaji naročila pri dobavitelju.

Koda izdelka: GG30RX | ID: 220855

Line6 G30-Rx

To je samodejni prevod s programsko opremo:

6-kanalni digitalni brezžični sprejemnik za kitajski signal, ki zagotavlja visoko kakovost zvoka. Je del brezžičnega kompleta Line 6 Relay G30, združljiv pa je tudi z mnogimi drugimi oddajniki. Odlikujejo ga vgrajene antene, robustno, a lahko podvozje in LED indikatorji signala. Zaradi svoje kompaktne velikosti ga je mogoče vgraditi v katero koli pedalno ploščo. Sprejemnik se napaja preko adapterja DC-1g, ki ni priložen. Dimenzije: 111 x 54 x 32 mm. Teža: 113 g.

Parametri in specifikacija

Napajanje

Napajanje

Adapter


Dodatki

Adapter priložen

Da


Država

Država izvora

Kitajska