cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Line6 TB516G

5
Digitalni brezžični oddajnik za kitajski signal, ki zagotavlja visokokakovosten prenos nestisnjenega zvoka (24-bit / 48 kHz) in je del linij 6 Relay G70 in G75. Ponuja izjemno nizko zakasnitev in motenj prenosa signala in ima 1/4 '' 'zaklepni...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: GTB516G | ID: 220864

Line6 TB516G

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Digitalni brezžični oddajnik za kitajski signal, ki zagotavlja visokokakovosten prenos nestisnjenega zvoka (24-bit / 48 kHz) in je del linij 6 Relay G70 in G75. Ponuja izjemno nizko zakasnitev in motenj prenosa signala in ima 1/4 '' 'zaklepni izhod, ki je združljiv z večino kitarskih kablov. Odlikuje ga tudi močna konstrukcija, napajajo pa jo lahko alkalne baterije (priložene) ali polnilne baterije, ki jih je mogoče kupiti posebej. Oddajnik ima kabel dolžine 0,6 m s priključkom 1/4 '', paketom 6 barvno kodiranih ID matic in dvema AA baterijama. Frekvenčni razpon: 2,4 GHz.

Parametri in specifikacija

Dodatki

Adapter priložen

Ne


Država

Država izvora

Kitajska


Skupna recenzija na podlagi 1 uporabniških recenzij:

5