cookies
Imamo najboljše "piškotke" in se jih ne bojimo uporabljati
Sprejmi vse piškotke

Logjam Chameleon

Končno je prišel novi digitalni tolkal iz Logjama! To enoto lahko uporabljate samostojno ali pa poleg tega sprožite dodatne notranje zvoke, naložene na kartico Micro SD. To dosežemo tako, da na AUX vtičnico pripnemo poljuben stomper. Hkrati lahko z

Koda izdelka: CHAMELEON | ID: 353833

€279
€329
- 15%
Na zalogi spletne trgovine 2 kos
Pošljemo dnes
, 2021-05-25
Brezplačno darilo 
Pri vsakem nakupu nad 49 € si lahko izbereš darilo po svojem okusu.
Izberi darilo

Logjam Chameleon

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Končno je prišel novi digitalni tolkal iz Logjama! To enoto lahko uporabljate samostojno ali pa poleg tega sprožite dodatne notranje zvoke, naložene na kartico Micro SD. To dosežemo tako, da na AUX vtičnico pripnemo poljuben stomper. Hkrati lahko z vtičnico "Prijava" hkrati mešate zvok, recimo, Prologa za svoj udarec. To pomeni, da imate lahko hkrati na voljo 3 zvoke bobnov.
Notranja kontrola glasnosti in tona (do katere dostopate preko zaslona na sprednji plošči) vam omogoča neodvisno upravljanje zvokov. Če se spopadate z le nekaj vhodi na vašem ojačevalniku, lahko svojo kitaro priključite skozi kameleon in mešate skupaj z zvokom bobna v en vhod.
Ena velika značilnost Chameleona je zmožnost, da ga zaženete iz notranje baterije, androidnega polnilca za telefon ALI napajalne opeke (5 voltov s standardnim priključkom za mikro USB). Življenjska doba baterije je izjemno fenomenalna ... pozabite na grozovit scenarij mrtvega PP3! Vaš Chameleon bo napolnjen 24 ur ali več… torej, če delate koncerte na prostem, morate skrbeti še eno stvar.

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Snemalni medij

Micro SD

AUX IN

Da

USB

Da

Država izvora

Velika Britanija

Skupna recenzija na podlagi 0 uporabniških recenzij:

0
0 x ocenjeno

Imate Logjam Chameleon , ali ste ga že uporabljali?

Logo muziker
Ne zamudite super akcij. Aktivirajte si obvestila.
Aktiviraj