cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Mackie EM-95ML

EM-95ML ni podoben tipičnim mobilnim lav mikrofonom, ki jih vidite okoli. Ti se priključijo neposredno na vaš pametni telefon in zvenijo milo rečeno grozno. EM-95ML ima lasten linijski ojačevalnik. Ta linijski ojačevalnik s priponko ohranja vaš...
Na zalogi 4 kos
Pošljemo jutri ,
2024-04-19
Video mikrofon Mackie EM-95ML

Mackie EM-95ML

42,80 €

Koda izdelka: EM-95ML | ID: 1086633

Mackie EM-95ML

To je samodejni prevod s programsko opremo:

EM-95ML ni podoben tipičnim mobilnim lav mikrofonom, ki jih vidite okoli. Ti se priključijo neposredno na vaš pametni telefon in zvenijo milo rečeno grozno. EM-95ML ima lasten linijski ojačevalnik. Ta linijski ojačevalnik s priponko ohranja vaš zvok čist, hkrati pa povečuje izhod za jasne posnetke, vredne predvajanja. Z vgrajeno polnilno baterijo pa ga lahko brezskrbno uporabljate ves dan. Če potrebujete spremljanje v realnem času, lahko priključite par slušalk neposredno na ojačevalnik. Nastavljivo ojačenje zagotavlja natančen nadzor nivoja za vaš mikrofon, kar vam omogoča, da ga nastavite ravno prav. Z uporabo vsesmerne kondenzatorske zasnove je vključeni lavalier mikrofon zasnovan tako, da zajame vse bogate podrobnosti vašega glasu. Zato si pripnite EM-95ML in si oglejte, kaj lahko naredi za vaše posnetke na poti, poddaje, video produkcije, prenose v živo in drugo.

Parametri in specifikacija

Primerno za

Tip


Funkcije

Usmerjene značilnosti


Lastnosti

Frekvenčni razpon

Vrsta kapsule

Impedanca

Razmerje signal/šum

75 dB

Barva

Črna


Vhodi in izhodi

USB

Ne

Izhod za slušalke

Da

Vhod za mikrofon

Da


Akustika

Občutljivost

-41 dB


Pakiranje

Napajanje

Možnost delovanja na baterijo

Da

Tip akumulatorja

Napajanje

Baterija


Mere in teža

Teža

Širina (mm)

28

Height (mm)

28

Globina (mm)

56


Država

Država izvora

Kitajska


Priporočljivi dodatki