cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Mackie MobileMix

MobileMix je zvočni mešalnik, ki se napaja preko USB-ja za A/V produkcijo, zvok v živo in pretakanje. Z osmimi kanali, dvema predojačevalcema za mikrofon/instrument, Bluetoothom z Mix Minusom, stereo linijskimi vhodi, EQ, učinki in še več, je ta...
Extra gifts
Ob nakupu prejmeš brezplačno darilo
Na zalogi 2 kos
Pošljemo danes ,
2024-04-26
Analogna mešalna miza Mackie MobileMix

Mackie MobileMix

247 €

Koda izdelka: MOBILEMIX | ID: 1127267

Mackie MobileMix

To je samodejni prevod s programsko opremo:

MobileMix je zvočni mešalnik, ki se napaja preko USB-ja za A/V produkcijo, zvok v živo in pretakanje. Z osmimi kanali, dvema predojačevalcema za mikrofon/instrument, Bluetoothom z Mix Minusom, stereo linijskimi vhodi, EQ, učinki in še več, je ta mini mešalna miza najlažji način za profesionalni zvok na poti.


MobileMix je najpreprostejši način za pridobivanje legendarnega zvoka Mackie na poti – popolnoma opremljen majhen zvočni mešalnik, ki ga lahko napajate prek USB-ja ali napajalnika USB za ponovno polnjenje (ni priložen).


MobileMix deluje na prilagodljivo napajanje USB, kar vam daje nešteto možnosti za prenos zvoka stran od vtičnic. Naša najljubša je uporaba polnilne baterije USB,* enake, kot bi jo uporabili za svoj pametni telefon ali fotoaparat. MobileMix ima pod njim skrit predal za baterije, zasnovan tako, da se prilega večini zunanjih baterij, zaradi česar MobileMix postane resnično mešalna miza na baterije.


Povežite dva pametna telefona ali fotoaparata naenkrat prek povezav TRRS za pošiljanje in prejemanje zvoka iz obeh ter vključite zunanje vire, vključno z napravami za predvajanje, mešalnimi ploščami v živo, prenosnimi računalniki, instrumenti na nivoju linije, kot so klaviature in več, z uporabo stereo vhodnega kanala TRS.


Ker lahko brezžično pošilja in sprejema zvok na namenskem kanalu Bluetooth, MobileMix naredi nekaj impresivnih stvari, kot je pretakanje glasbe iz ene naprave med snemanjem v drugo ali zajemanje obeh koncev telefonskega klica hkrati z uporabo Mix Minus, ki se znebi odmev, ki bi ga običajno onemogočil.


MobileMix združuje legendarno kakovost izdelave in odličen zvok, zaradi katerega Mackieju zaupajo po vsem svetu. Začne se z dvema popolnoma opremljenima mikrofonskima predojačevalnima kanaloma s kombiniranimi XLR in 1/4" konektorji, Hi-Z impedančnimi stikali za električne kitare in druge pasivne instrumente, low-cut filtri in 48 V fantomskim napajanjem za kondenzatorske mikrofone.


Tudi ko pretakate v živo, vam MobileMix omogoča, da sproti zajamete in mešate ves svoj zvok v kohezivno, jasno in impresivno produkcijo. Tako kot Mackiejevi znani mešalni mizi v živo, ki se uporabljajo po vsem svetu, vam MobileMix daje moč, da oblikujete EQ na posameznih kanalih.

Parametri in specifikacija

Primerno za

Tip


Funkcije

Kanali

8

Fantomsko napajanje

Bluetooth

Da


Lastnosti

Barva


Vhodi in izhodi

AUX IN

Da

Izhodi

Jack 6,3 mm TRS (2 x), Headphone Jack 6,3mm TRS (2 x)

Izhod za slušalke

Da (2)

USB

Da


Akustika

Izenačevalnik mikrofonskih kanalov


Efekti

Vgrajeni efekti

Da

Kompresor

Ne


Pakiranje

Vsebina paketa

USB-C Cable


Napajanje

Napajanje

USB-C, Baterija

Možnost delovanja na baterijo

Da


Mere in teža

Globina (cm)

17,5

Širina (cm)

20,1

Višina (cm)

7,5

Teža

0,8 kg


Priporočljivi dodatki