cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

D'Addario Planet Waves PW-AMSK-10 Črna 3 m Ravni - Ravni

4,70
Profesionalni instrumentni kabel iz ameriške serije Stage Kill Switch, ki je natančno narejen in strokovno sestavljen v Ameriki, v objektu D'Addario's Farmingdale v New Yorku. Zasnovan je za reprodukcijo naravnih tonov instrumenta z ničelnimi...
Extra gifts
Ob nakupu prejmeš brezplačno darilo
Na zalogi 1 kos
Pošljemo danes ,
2023-12-06
51,20 €
62,80 €
- 18 %
Na zalogi 1 kos
Pošljemo danes ,
2023-12-06
51,20 €
62,80 €
- 18 %

Koda izdelka: PW-AMSK-10 | ID: 219861

D'Addario Planet Waves PW-AMSK-10 Črna 3 m Ravni - Ravni

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Profesionalni instrumentni kabel iz ameriške serije Stage Kill Switch, ki je natančno narejen in strokovno sestavljen v Ameriki, v objektu D'Addario's Farmingdale v New Yorku. Zasnovan je za reprodukcijo naravnih tonov instrumenta z ničelnimi motnjami. Z visokokakovostno žico, ki je narejena v ZDA, je nizka 28pF / ft kapacitivnost neobarvanega tona, bakreni prevodnik brez kisika 22AWG pa zagotavlja izjemen prenos signala. Popolna pokritost izvira iz uporabe 95% kositranega bakrenega prepleta, kar odpravlja hrup pri ravnanju in odvrača motnje. Kabel ima tudi trenutni "Kill Switch", ki uporabniku omogoča spreminjanje instrumenta v živo, ne da bi se bali, da bodo zvočniki poskočili ali da bi morali zmanjšati glasnost glasbe. Patentirana zasnova Geo-tip kabla zagotavlja varno povezavo s katerim koli instrumentom, pedalom ali ojačevalnikom vtičnica, medtem ko tehnologija za linijsko spajkanje zagotavlja vrhunsko povezavo in močan razbremenilni natez.Kabelna spona v stikalni vpenjalni palici še izboljša izboljšanje napetosti.Dolžina kabla: 3 m / 10 ft.

Parametri in specifikacija

Lastnosti

Barva

Varianta

Ravni - Ravni


Konektorji

Konektor tipa A

Konektor tipa B

Connector Angle


Mere in teža

Dolžina

3 m


Država

Država izvora

ZDA


Skupna recenzija na podlagi 10 uporabniških recenzij:

4,70

Ľubomir D.

Splošni vtis

Datum
27.03.2017

Profi

Péter K.

Splošni vtis

Datum
03.01.2016

Kiváló hangszerkábel, a Kill Switch funkció pedig végleg elfeledteti a kábel ki-és bedugásával járó reccsenő hangot.

Miha M.

Splošni vtis

Odličen kabel. Ubije pok, ob priklapljanju kitare!

Ján H.

Splošni vtis

S káblom som velmi spokojný.Keď so ho zapojil ,tak som si mylel,že je vadný .Ale to preto ,lebo som nepočul nijaký brum.Spokojnosť je maximálna!

Baptista Gyülekezet P.

Splošni vtis

Teljesen zajmentessé varázsolta a hangszerem!