cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

D'Addario Planet Waves PW-CP-15 NS Artist Drop Tune

4,95
Capo, ki je bil zasnovan za simuliranje nastavitve spuščanja na standardnih uglašenih kitarah, pri čemer je uporabil patentirano geometrijo sprožilca, ki zmanjšuje silo, potrebno za odpiranje in zapiranje kaputa, pri čemer uporabljate enakomerno...
Zrihtaj si Cyber Monday popust na izdelek. V košarici uporabi kodo za popust: CYBER
Koda poteče: 

d
 
:
 

h
 
:
 

m
 
:
 

s
Ni na zalogi
Izdelek ni na voljo
Ni na zalogi
Izdelek ni na voljo

Koda izdelka: PW-CP-15 | ID: 219844

D'Addario Planet Waves PW-CP-15 NS Artist Drop Tune

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Capo, ki je bil zasnovan za simuliranje nastavitve spuščanja na standardnih uglašenih kitarah, pri čemer je uporabil patentirano geometrijo sprožilca, ki zmanjšuje silo, potrebno za odpiranje in zapiranje kaputa, pri čemer uporabljate enakomerno napetost, ne glede na profil vratu. V kombinaciji z nastavitvijo napetosti mikrometra in neposrednim vodoravnim pritiskom praktično odpravlja vlečenje strun na stran in potrebo po nastavitvi med uporabo. Poleg tega zasnova sprožilca in lahka aluminijasta konstrukcija na vratu instrumenta ne dajeta nobenih ovir ali opazne teže. Kapo vključuje integrirano držalo za izbiro in pritrdilni nosilec NS Mini / Micro Tuner, ki uporabniku omogoča dodajanje nastavitvenih zmogljivosti (sprejemnik se prodaja posebej).

Parametri in specifikacija

Država

Država izvora

Kitajska


Skupna recenzija na podlagi 4 uporabniških recenzij:

4,95

Franz Robert K.

Splošni vtis

Datum
12.01.2016

Musikmittelschülerin(12) brauchte einen Capo für die Höfner HF-14 Classic ,Habe aber leider die falsche bestellt,sollte die Planet Waves NS Artist Classical Capo -sein,naja-wollte nicht warten hab dan kurzerhand das fehlende ende(ecke/oben) mit hardgummi ersetzt und funktioniert trotzdem super damit!

Péter S.

Splošni vtis

Datum
11.01.2016

Nem váltja meg a világot, de az 5-ik-6-ik bundig standard capo-nak is lehet használni szélesebb nyakon is.