cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Rickenbacker 4003S

Električni basguitar iz serije 4000, s trdnim ohišjem in zaobljenimi robovi. Narejena je iz kakovostnega lesa in zagotavlja zvonjenje, močne višine in globoke nizke tone. Telo in vrat sta narejena iz javorjevega lesa. Vrat je opremljen s palico...
Samo po naročilu
Rok dobave bomo določili po oddaji naročila pri dobavitelju.
Na podlagi naročila bomo poskušali blago dobaviti in te bomo kontaktirali glede roka dostave. V primeru, da ne želiš čakati, poglej alternativne izdelke (2).
2.389 €
Električna bas kitara Rickenbacker 4003S

Rickenbacker 4003S

2.389 €

Koda izdelka: RN4003SFG | ID: 225679

Rickenbacker 4003S

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Električni basguitar iz serije 4000, s trdnim ohišjem in zaobljenimi robovi. Narejena je iz kakovostnega lesa in zagotavlja zvonjenje, močne višine in globoke nizke tone. Telo in vrat sta narejena iz javorjevega lesa. Vrat je opremljen s palico palisawood z 20 prečkami. Dolžina lestvice je 845 mm, polmer prstov je 254 mm, širina matice pa 42,9 mm. Opremljen je z dvema enoprostornikoma Coil, Mono izhodom, Schaller deluxe strojno opremo ter RIC mostom in zadnjim delom v kromirani izvedbi. Izdelana je v barvi Fireglo.

Parametri in specifikacija

Funkcije

Število strun

4


Lastnosti

Prednostna roka


Država

Država izvora

ZDA


Priporočljivi dodatki