cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Prodaja končana

Roland System-500 512

Na osnovi klasičnega modularnega sintetizatorja SYSTEM-100M je SYSTEM-500 popolnoma analogna rekreacija enega najbolj cenjenih elektronskih instrumentov vseh časov. Na novo oblikovan v Eurorack formatu SYSTEM-500 prinaša klasičen značaj in...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe. Priporočamo izbrati alternativen izdelek.
Izberi alternativo (4)
Modularni sistem Roland System-500 512

Roland System-500 512

Izberi alternativo (4)

Koda izdelka: SYS-512 J | ID: 226051

Roland System-500 512

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Na osnovi klasičnega modularnega sintetizatorja SYSTEM-100M je SYSTEM-500 popolnoma analogna rekreacija enega najbolj cenjenih elektronskih instrumentov vseh časov. Na novo oblikovan v Eurorack formatu SYSTEM-500 prinaša klasičen značaj in funkcionalnost izvirnika s prednostmi sodobnega instrumenta. SYSTEM-500 je izdelan v ZDA in sestavljen na Japonskem, tako da izpolnjuje standarde z vrhunskimi komponentami in trdnimi kontrolami. In presenetljivo cenovno je spremenil fantazijo o končnem lastništvu tega legendarnega instrumenta v resničnost. 512 Dual VCO (napetostni oscilator) je en sam modul, sestavljen iz dveh napetostnih krmilnikov. Vsak neodvisni VCO proizvaja frekvence v širokem območju z 1V / oktavno sledenjem in namenskimi impulzi, trikotniki in izhodi valov. Spremenljiva širina impulza je na voljo prek nadzorne plošče ali CV modulacije. Frekvenco vsakega oscilatorja lahko sinhronizirate z drugo v šibkih ali močnih načinih, da dosežete edinstven "sinhronizacijski" zvok.

Parametri in specifikacija

Primerno za

Funkcije

Vrste učinkov

Ne

Aftertouch

Ne

Modulacija

Ne

Arpeggiator

Ne

Envelope

Ne

MIDI interface

Ne

Bluetooth

Ne


Lastnosti

Barva


Vhodi in izhodi

Izhod za slušalke

Ne


Efekti

Filter

Ne


Pakiranje

Ponujena konfiguracija


Napajanje

Napajanje

Možnost delovanja na baterijo

Ne


Dodatki

Adapter priložen

Da


Mere in teža

Višina (cm)

12,9

Širina (cm)

8,1

Globina (cm)

5,8


Država

Država izvora

Japonska


Priporočljivi dodatki