cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Schecter Stealth C-1 Satin Red

Električna kitara iz serije Stealth, ki ima telo iz mahagonija v obliki črke Super ST z obokanim vrhom in črnim enim slojem ter tankim vratom iz mahagonija v obliki črke C. Vratne značilnosti so narejene iz "Ultra Access" konstrukcije, dvosmerno...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe. Priporočamo izbrati alternativen izdelek.
Izberi alternativo (4)
Prodaja končana
Izberi alternativo (4)

Koda izdelka: STEALTHC1-SRED | ID: 219038

Schecter Stealth C-1 Satin Red

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Električna kitara iz serije Stealth, ki ima telo iz mahagonija v obliki črke Super ST z obokanim vrhom in črnim enim slojem ter tankim vratom iz mahagonija v obliki črke C. Vratne značilnosti so narejene iz "Ultra Access" konstrukcije, dvosmerno nastavljiva palica s 4-milimetrsko matico Allen, opremljena pa je s palčico palisanderja s 24 X-Jumbo prečkami in biserno vstavljeno / vzvratno piko. Dolžina lestvice je 648 mm, širina matice 42 mm, polmer prstov pa 355 mm. Kitara je opremljena z dvema pickupovima humbuckerja Schecter Diamond SuperRock-II, gumbom za nastavitev glasnosti in tona "push-pull" in tristranskim stikalom. Druge značilnosti vključujejo matico matice Graph Tech XL Black Tusq, most Schecter po meri Hardtail s konfiguracijo vrvi-trupa, tunerji Schecter, črna strojna oprema, vključno s kovinskimi ročaji z nastavljenimi vijaki in vrvice Ernie Ball Regular Slinky (# 2221, .010- .046). Saten rdeč zaključek.

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Primerno za

Funkcije

Število strun

6


Lastnosti

Prednostna roka

Barva

Število prečk

24

Vratu profil

Barva glede na proizvajalca

Satin Red


Material

Konča

Mat

Vrat

Ubiralka


Mere in teža

Dolžina skale (mm)

648

Velikost prečk

Širina sedla (mm)

42


Država

Država izvora

Južna Koreja