cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Soundcraft Signature 22

4,30
Kompakten, visoko zmogljiv 22-kanalni analogni mešalnik iz serije Signature, ki vključuje 16 ikoničnih predojačevalcev Soundcraft mikrofona, neposredno sestavljenih iz vrhunskih profesionalnih konzolov podjetja, za zagotavljanje izjemne kakovosti...
Ni na voljo
Ta izdelek ni na voljo. Priporočamo, da izbereš alternativen izdelek ali si nastaviš spremljanje razpoložljivosti.
Izberi alternativo (2)
Ni na voljo
Izberi alternativo (2)

Koda izdelka: SIGNATURE-22 | ID: 220288

Soundcraft Signature 22

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Kompakten, visoko zmogljiv 22-kanalni analogni mešalnik iz serije Signature, ki vključuje 16 ikoničnih predojačevalcev Soundcraft mikrofona, neposredno sestavljenih iz vrhunskih profesionalnih konzolov podjetja, za zagotavljanje izjemne kakovosti zvoka z visokim osvetlitvijo, širokim dinamičnim razponom in izjemna ločljivost in jasnost z vrhunskim razmerjem med signalom in šumom. Uporablja tudi Soundcraftov 4-pasni Sapphyre Assymetric EQ (2 pasu zamahnjenih srednje zmogljivosti) za popolno izenačitev vsakega vokalno-instrumentalnega elementa v mešanici z nezgrešljivo muzikalnostjo, ki je značilna za vsako konzolo Soundcraft. Mešalnik vključuje široko paleto vgrajenih leksikonskih reverberjev, zborov, modulacij in drugih učinkov, ki jih ustvarjata dvojni motor, Hi-Pass filtri in 48V fantomska moč vseh mešalnih kanalov in 8 dbx omejevalniki na vhodnih kanalih. Ponuja XLR in preklopljive Hi-Z vhode, ki omogočajo neposredno povezavo kitare, basov in drugih instrumentov ter vmesnik 2-in / 2-out USB. Poleg tega ima konzola gladka, vrhunska 100 mm faderska naprava z zvočno usmeritvijo serije GB s fleksibilnim pre / post preklapljanjem na vsakega od 5 Auxes in 4 mono / 2 stereo podskupine z močnimi možnostmi usmerjanja in preklopa ter namenskimi izhodi. Zgrajena je z robustno kovinsko konstrukcijo in vrhunskimi sestavnimi deli s turnejo in ima univerzalno notranje napajanje. Priloženi konzoli sta brezplačna prenosa izvornega vtičnika Lexicon MPX-L in Ableton Live 9 Lite. Dimenzije: 109 x 490 x 660 mm. Teža: 11,06 kg.

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Funkcije

Kanali

22

Vmesnik

USB


Lastnosti

Možna montaž v rack

Ne


Vhodi in izhodi

Stereo vhodi

4

AUX OUT

5

Vhod za mikrofon

16


Efekti

Vgrajeni efekti

Da


Napajanje

Napajanje

240V


Dodatki

Adapter priložen

Ne


Država

Država izvora

Kitajska


Skupna recenzija na podlagi 3 uporabniških recenzij:

4,30