cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Soundcraft Signature 22MTK

Kompakten, visoko zmogljiv 22-kanalni analogni mešalnik iz serije Signature, ki vključuje 16 ikoničnih predojačevalcev Soundcraft mikrofona, neposredno sestavljenih iz vrhunskih profesionalnih konzolov podjetja, za zagotavljanje izjemne kakovosti...
Zrihtaj si Cyber Monday popust na izdelek. V košarici uporabi kodo za popust: CYBER
Koda poteče: 

h
 
:
 

m
 
:
 

s
Samo po naročilu
Rok dobave bomo določili po oddaji naročila pri dobavitelju.
Na podlagi naročila bomo poskušali blago dobaviti in te bomo kontaktirali glede roka dostave. V primeru, da ne želiš čakati, poglej alternativne izdelke (2).
Samo po naročilu
Rok dobave bomo določili po oddaji naročila pri dobavitelju.

Koda izdelka: SIGNATURE-22MTK | ID: 220292

Soundcraft Signature 22MTK

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Kompakten, visoko zmogljiv 22-kanalni analogni mešalnik iz serije Signature, ki vključuje 16 ikoničnih predojačevalcev Soundcraft mikrofona, neposredno sestavljenih iz vrhunskih profesionalnih konzolov podjetja, za zagotavljanje izjemne kakovosti zvoka z visokim osvetlitvijo, širokim dinamičnim razponom in izjemna ločljivost in jasnost z vrhunskim razmerjem med signalom in šumom. Uporablja tudi Soundcraftov 4-pasni Sapphyre Assymetric EQ (2 pasu zamahnjenih srednje zmogljivosti) za popolno izenačitev vsakega vokalno-instrumentalnega elementa v mešanici z nezgrešljivo muzikalnostjo, ki je značilna za vsako konzolo Soundcraft. Mešalnik vključuje široko paleto vgrajenih leksikonskih reverberjev, zborov, modulacij in drugih učinkov, ki jih ustvarjata dvojni motor, Hi-Pass filtri in 48V fantomska moč vseh mešalnih kanalov in 8 dbx omejevalniki na vhodnih kanalih. Zasnovan je za zagotavljanje neokrnjenih posnetkov z izjemno nizkim latencijskim vmesnikom USB 24-in / 22-izhod, ki brezhibno zajame vsak kanal, ki ga je nato mogoče mešati ali prenesti v DAW za nadaljnjo mešanje in proizvodnjo. Vmesnik omogoča tudi vstavljanje vseh vtičnikov VST / AU / AAX / TDM / RTAS na kateri koli vhodni kanal, kar omogoča, da se studijski vtičniki brezhibno integrirajo z nastopi v živo. Mešalnik poleg tega ponuja XLR in preklopljive Hi-Z vhode, ki omogočajo neposredno povezavo kitare, basov in drugih instrumentov. Poleg tega so opremljeni z gladkimi, vrhunskimi 100-milimetrskimi faderji z zvočno usmeritvijo serije GB s prilagodljivim vklopom pred / postom na vsakega od 5 Auxes in 4 mono / 2 stereo podskupine z zmogljivimi možnostmi usmerjanja in preklopa ter namenskimi izhodi. Zgrajena je z robustno kovinsko konstrukcijo in vrhunskimi sestavnimi deli s turnejo in ima univerzalno notranje napajanje. Priloženi konzoli sta brezplačna prenosa izvornega vtičnika Lexicon MPX-L in Ableton Live 9 Lite. Dimenzije: 660 x 490 x 10,9 mm. Teža: 11,36 kg.

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Funkcije

Kanali

22

Vmesnik

USB

Število vhodov

22

Število podskupin

6


Lastnosti

Možna montaž v rack

Ne

FW

Ne


Vhodi in izhodi

Stereo vhodi

4

AUX OUT

5

Vhod za mikrofon

16


Akustika

Izenačevalnik mikrofonskih kanalov


Efekti

Vgrajeni efekti

Da


Napajanje

Napajanje

240V


Dodatki

Adapter priložen

Ne


Država

Država izvora

Kitajska