cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Novo

SoundToys Little Plate 5 (Digitalni izdelek)

Little Plate podjetja Soundtoys je vtičnik, ki zajema čudovit zvok EMT 140 plate reverb, legendarne studijske klasike, znane po toplem, bogatem in prostornem ambientu. Little Plate ponuja poenostavljen pogled na ta ikonični učinek, zaradi česar je...
Prenesi zdaj
94,62 €
Pošiljamo elektronsko
Programski FX procesor z vtičnikom SoundToys Little Plate 5 (Digitalni izdelek)

SoundToys Little Plate 5 (Digitalni izdelek)

94,62 €

Koda izdelka: 1043-49 | ID: 1128086

SoundToys Little Plate 5 (Digitalni izdelek)

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Little Plate podjetja Soundtoys je vtičnik, ki zajema čudovit zvok EMT 140 plate reverb, legendarne studijske klasike, znane po toplem, bogatem in prostornem ambientu. Little Plate ponuja poenostavljen pogled na ta ikonični učinek, zaradi česar je popoln za glasbenike in avdio začetnike, ki želijo svojim posnetkom dodati profesionalno zveneč odmev.


Ključne funkcije:

  • Enostaven za uporabo: intuitivni vmesnik ima samo štiri bistvene kontrole, ki vam omogočajo enostavno izbiranje popolne količine odmeva.
  • Warm Plate Character: Little Plate natančno oblikuje zvočni podpis originalnega ploščatega odjeka, ki zagotavlja bujen, gladek in naravno zveneč odmev, ki poveča globino in prostor vaših instrumentov in vokala.
  • Nadzor upadanja: Gumb Decay vam omogoča prilagajanje dolžine repa odmeva, kar vam omogoča ustvarjanje subtilnega ambienta ali dolgih kaskadnih odmevov, ki ustrezajo vašim ustvarjalnim potrebam.
  • Oblikujte Low End: Low Cut filter pomaga ukrotiti nizkofrekvenčno ropotanje in motnost v vaših odmevih ter zagotavlja čist in profesionalen zvok.
  • Wet/Dry Mix: Natančno nastavite ravnotežje med vašim suhim signalom in obdelanim zvokom odjeka z gumbom Wet/Dry mix. To vam omogoča, da Little Plate neopazno vključite v svoje mešanice za naraven in učinkovit učinek.


PRENOS: https://www.soundtoys.com/authorize/