cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Akcija
Novo

SoundToys PrimalTap 5 (Digitalni izdelek)

PrimalTap podjetja Soundtoys je emulacija digitalne zakasnilne enote Prime Time, klasičnega dela strojne opreme, znanega po edinstvenem značaju in zvočnih posebnostih. Ponuja nastavitev z dvojno zakasnitvijo z različnimi funkcijami za ustvarjalne...
Prenesi zdaj
37,22 €
92,62 €
- 59 %
Pošiljamo elektronsko
Programski FX procesor z vtičnikom SoundToys PrimalTap 5 (Digitalni izdelek)

SoundToys PrimalTap 5 (Digitalni izdelek)

37,22 €
92,62 €
- 59 %

Koda izdelka: 1043-35 | ID: 1128082

SoundToys PrimalTap 5 (Digitalni izdelek)

To je samodejni prevod s programsko opremo:

PrimalTap podjetja Soundtoys je emulacija digitalne zakasnilne enote Prime Time, klasičnega dela strojne opreme, znanega po edinstvenem značaju in zvočnih posebnostih. Ponuja nastavitev z dvojno zakasnitvijo z različnimi funkcijami za ustvarjalne učinke odmeva in zakasnitve z lo-fi pridihom.


Ključne funkcije:

  • Dvojne zakasnitve, ustvarjalne možnosti: PrimalTap ima dve neodvisni liniji zakasnitve, ki ju je mogoče sinhronizirati ali izvajati prosto. To omogoča zapletene ritmične odmeve, kaskadno ponavljanje in druge ustvarjalne učinke zakasnitve.
  • Moč "zamrznitve": Funkcija zamrznitve zajame del vašega zvoka in ga ritmično zatika, kar ustvarja lo-fi, zanke, ki so popačene po višini in druge eksperimentalne teksture.
  • Vintage Character: PrimalTap natančno oblikuje nepopolnosti in artefakte originalne strojne opreme Prime Time ter v vaše zakasnitve vnese pridih lo-fi topline in ostrine.
  • VCO (napetostno nadzorovan oscilator) za gibanje: z vgrajenim VCO svojim odmevom dodajte subtilne variacije in gibanje. To vam omogoča, da ustvarite bujne chorused efekte, traku podobne flanginge ali warbly, razvijajoče se zakasnitve.
  • PrimalTap: Sprostite svojo ustvarjalnost z dvojno zakasnitvijo, ki jo navdihuje lo-fi, ki presega običajne odmeve.


PRENESI: https://www.soundtoys.com/authorize/