cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Ni na voljo

Takamine EF450C-TT

Elektroakustična kitara z vezanim NEXC ohišjem in rezom. Kitara ima poseben top termalni smrekov vrh. Hrbtna stran telesa je izdelana iz javora iz masivnega ognja s stranicami iz plameni javorja. Vrat ima dolžino lestvice 644 mm in je izdelan iz...
Ni na voljo
Ta izdelek ni na voljo. Priporočamo, da izbereš alternativen izdelek ali si nastaviš spremljanje razpoložljivosti.
Izberi alternativo (2)
Elektroakustična jumbo Takamine EF450C-TT

Takamine EF450C-TT

Izberi alternativo (2)

Koda izdelka: EF450CTTBSB | ID: 226361

Takamine EF450C-TT

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Elektroakustična kitara z vezanim NEXC ohišjem in rezom. Kitara ima poseben top termalni smrekov vrh. Hrbtna stran telesa je izdelana iz javora iz masivnega ognja s stranicami iz plameni javorja. Vrat ima dolžino lestvice 644 mm in je izdelan iz javora. Ebony fretboard je opremljen z 20 prečkami, ki se na telesu 14. stolpijo, z elegantnimi vložki, narejenimi iz abalona. Širina matice tega instrumenta je 42,5 mm. Ta kitara ima vgrajen predpogonski TBD-2 za najboljšo kakovost zvoka po priključitvi tega instrumenta v vaš PA ali ojačevalnik. V kompletu je tudi kitara. Barva: rjava sončna barva.

Parametri in specifikacija

Primerno za

Tip


Funkcije

Število strun

6


Lastnosti

Prednostna roka

Magneti

Da


Država

Država izvora

Japonska


Priporočljivi dodatki