cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Takamine GD71 Natural

5
GD71CE je elegantna akustična / električna dreadnought kitara s solidno konstrukcijo, elegantnimi sestanki in nadgrajenim elektronskim sistemom. Vsebuje odličen videz in vrhunsko kakovost zvoka. GD71CE ponuja vse, kar potrebujete, da dosežete oder...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe. Priporočamo izbrati alternativen izdelek.
Izberi alternativo (4)
Prodaja končana
Izberi alternativo (4)

Koda izdelka: GD71-NAT | ID: 220172

Takamine GD71 Natural

To je samodejni prevod s programsko opremo:

GD71CE je elegantna akustična / električna dreadnought kitara s solidno konstrukcijo, elegantnimi sestanki in nadgrajenim elektronskim sistemom. Vsebuje odličen videz in vrhunsko kakovost zvoka.

GD71CE ponuja vse, kar potrebujete, da dosežete oder in se ob tem dobro počutite, odlikuje trden smrekov vrh in hrbet ter stranice iz črnega oreha, ki ustvarjajo bogat, podroben zvok. Tanek vrat iz mahagonija in 12-palčna lovorika, vezana na radius, zagotavljata odličen občutek in igralnost, vgrajeni sistem predojačevalnika Takamine TK-40D pa ima vgrajen sprejemnik, tripasovne EQ in ojačitvene nastavitve, stikalo za sredinsko konturo, zarezni filter in EQ bypass stikalo za vrhunsko vsestranskost in kakovost zvoka.

Druge odlične lastnosti vključujejo vezavo telesa javorja, vratu in glave; sintetična kostna matica in sedlo z mostom; lovorjeva pokrivala; rozeta uhanika; vložki iz javorjevih pik; zlati tlačno ulitki z jantarnimi gumbi; in čudovit sijajni zaključek. Na voljo v Natural in Sunburst.

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Primerno za

Funkcije

Število strun

6

Navijalci


Lastnosti

Prednostna roka

Izrez (cutaway)

Ne

Barva

Število prečk

20

Mostič/tremolo

Barva glede na proizvajalca

Natural


Material

Vrat

Ubiralka

Konča


Mere in teža

Širina sedla (mm)

Dolžina skale (mm)

644


Država

Država izvora

Kitajska


Skupna recenzija na podlagi 1 uporabniških recenzij:

5