cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Takamine P5DC WB

Elegantna elektro-akustična kitara z strašljivo oblikovano obliko telesa, ki združuje tradicijo in sodobne izboljšave, vključno z resonančnim trdnim smrekovim vrhom z "X" zgornjim ojačitvijo za vrhunsko jasnost in projekcijo ter trdnim hrbtom...
Ni na voljo
Ta izdelek ni na voljo. Priporočamo, da izbereš alternativen izdelek ali si nastaviš spremljanje razpoložljivosti.
Izberi alternativo (3)
Ni na voljo
Izberi alternativo (3)

Koda izdelka: P5DCWB | ID: 220716

Takamine P5DC WB

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Elegantna elektro-akustična kitara z strašljivo oblikovano obliko telesa, ki združuje tradicijo in sodobne izboljšave, vključno z resonančnim trdnim smrekovim vrhom z "X" zgornjim ojačitvijo za vrhunsko jasnost in projekcijo ter trdnim hrbtom palisavega lesa z borovnicami za bogat, topel zvok. Najbolj priljubljena oblika karoserije v zadnjih pol stoletja, dreadnought prinaša močan nizek konec z veliko prostornine. Kitara je zasnovana tako, da ima izvajalec svojstven lastniški takaminov CTP-3 Cool Tube sistem predpogoj, združen z edinstvenim pobiralcem pod sedlom Palathetic za brezhiben odziv. Dvokanalni sistem zagotavlja nizkonapetostni cevni ton, spremenljiv od svetlega, bleščečega do debelega in toplega, tripasovni EQ s polparametričnim srednjim pasom, pomožnim vhodom in glasnostjo (za uporabo, ko je dodan drugi pickup) in na krovu kromatični uglaševalec. Druge funkcije za izboljšanje zmogljivosti vključujejo priročen venecijanski rez za lažji dostop do zgornjega dosega desne plošče in Takamin asimetrični profil vratu - ki je na kontrabasu nekoliko tanjši, tako da ustreza naravni obliki roke, kar ima za posledico udobno občutek in izboljšana zračnost. Razdeljeno kostno sedlo zagotavlja natančnejšo intonacijo, medtem ko pozicioniranje mostnega zatiča optimizira kot loma za izboljšanje vzdržljivosti in prisotnosti. Vrhunski dizajnerski sestavi vključujejo elegantno barvo iz slonovine s temnim lesom, rožnato rožico, rožno leseno palico z vložki v obliki palice, piknik palisavega lesa, zlati tuners z zlatimi gumbi, naravno kostno matico in sijaj naravnega zaključka. Kitara je v kompletu s vrhunskim nadomestnim ohišjem s trdo školjko. Širina matice je 42,67 mm. Barvno oblikovanje viskija rjave barve.

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Primerno za

Funkcije

Število strun

6


Lastnosti

Prednostna roka

Magneti

Da


Država

Država izvora

Japonska