cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Akcija

Tanglewood TWCR O TB Thru Blue Stain Satin

5
Serija Crossroads se poklanja slogu in zvoku klasičnih inštrumentov iz Amerike iz tridesetih let prejšnjega stoletja. Michael Sanden je izbral les, tako da so vrhovi natančno izmerjeni, tako da se upogibajo in odzivajo na napade igralcev. Nato je...
Samo po naročilu
Rok dobave bomo določili po oddaji naročila pri dobavitelju.
Na podlagi naročila bomo poskušali blago dobaviti in te bomo kontaktirali glede roka dostave. V primeru, da ne želiš čakati, poglej alternativne izdelke (4).
144 €
151 €
- 4 %
Akustična kitara Tanglewood TWCR O TB Thru Blue Stain Satin

Tanglewood TWCR O TB Thru Blue Stain Satin

144 €
151 €
- 4 %

Koda izdelka: TWCROTB | ID: 1087357

Tanglewood TWCR O TB Thru Blue Stain Satin

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Serija Crossroads se poklanja slogu in zvoku klasičnih inštrumentov iz Amerike iz tridesetih let prejšnjega stoletja.
Michael Sanden je izbral les, tako da so vrhovi natančno izmerjeni, tako da se upogibajo in odzivajo na napade igralcev. Nato je instrument opremil s svojimi vzorci, da je vsaki kitari dal lastno osebnost. Želel je narediti kitaro, ki bi imela zvok, ki bi ga lahko cenil vsak glasbenik, profesionalec ali amater. Da bi kitara izgledala pristno v obdobju 1930-ih, je Michael lesu dodal temen madež, ki ga imenujejo Whisky Barrel, da bi Crossroads izgledal zgodovinsko in preprosto elegantno.

Parametri in specifikacija

Primerno za

Tip


Funkcije

Število strun

6

Navijalci


Lastnosti

Prednostna roka

Izrez (cutaway)

Ne

Barva

Število prečk

20

Mostič/tremolo

Vložki ubiralka

Dot

Strap Button

Barva glede na proizvajalca

Thru Blue Stain Satin


Material

Vrhnja plošča

Stranice in zadnja plošča

Vrat

Površinska obdelava vratu

Ubiralka

Hardware

Konča

Konstrukcija

Truss rod


Dodatki

Kovček/torba vklj.

Ne


Mere in teža

Širina sedla (mm)

43

Dolžina skale (mm)

648


Priporočljivi dodatki

Skupna recenzija na podlagi 1 uporabniških recenzij:

5

Nwando E.

Splošni vtis

Datum
04.02.2024
Ocenjena varianta

I bought this because I am a lefty playing right-handed guitar for 15 years, but always wanted to re-learn on left handed guitar and play a little better. So i didn't want to spend a lot of money on my first lefty guitar. I was shocked by how many positive reviews this budget guitar had, so I bought it instead of a guitar that was a few hundred dollars more, and I am so happy with the decision! For a low-price guitar, the neck and frets feel so good to play. The action right of the box was the best I ever experienced from a budget guitar and it stays in tune for the most part. It will be easy to play for first-time guitar players for sure and it's a great additional guitar to have for those looking for another guitar that they want to stay in tune, but don't want to spend a lot of money on. I just wish the acoustic-electric version of the guitar was sold on this website, and then it would have been PERFECT