cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Tombo 1910N-Bm Lee Oskar Diatonična ustna harmonika

5
Diatonična harmonika z 10 luknjami v ključu B mola iz serije Natural Minor, ki ima zelo blues, dušen zvok, ki je kot nalašč za igranje manjših bluesov, rocka, countryja, reggaeja, popa in jazza. Ta nastavitev je nastavljena za enostavno...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe. Priporočamo izbrati alternativen izdelek.
Izberi alternativo (4)
Prodaja končana
Izberi alternativo (4)

Koda izdelka: 1910N-Bm | ID: 219967

Tombo 1910N-Bm Lee Oskar Diatonična ustna harmonika

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Diatonična harmonika z 10 luknjami v ključu B mola iz serije Natural Minor, ki ima zelo blues, dušen zvok, ki je kot nalašč za igranje manjših bluesov, rocka, countryja, reggaeja, popa in jazza. Ta nastavitev je nastavljena za enostavno predvajanje manjše glasbe, ne da bi obremenjevala ustnice, pljuča ali um. Vsebuje vse note in akorde, ki manjkajo na večjih diatoničnih harmonikah. Instrument je zasnovan tako, da se igra v 2. položaju (križna harfa), ne v 1. položaju (ravna harfa). V drugem položaju se lahko številni žrebanja upognejo in to omogoča veliko bolj izrazit, tekoč slog igranja. 2. mesto je zelo topolov slog, ki ga večina glasbenikov uporablja za današnjo glasbo.

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Primerno za

Tip

Metoda tuninga

B


Funkcije

Število odprtin

10


Lastnosti

Mostič/tremolo

Ne


Material

Material


Država

Država izvora

Kitajska


Skupna recenzija na podlagi 1 uporabniških recenzij:

5

Božena P.

Splošni vtis

Datum
19.12.2019

ZELO V REDU!