cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Prodaja končana

Vic Firth SAS Bobnarske palice

Pair of Aaron Spears palice s podpisom z lesenimi konicami, ki imajo edinstven konus, ki se gladko zlije v vrat in nato do konice, kar pomeni, da so zelo dobro uravnoteženi, z velikimi vzvodi. Aaron Spears je bil leta 2006 razglašen za...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe. Priporočamo izbrati alternativen izdelek.
Izberi alternativo (4)
Bobnarske palice Vic Firth SAS Bobnarske palice

Vic Firth SAS Bobnarske palice

Izberi alternativo (4)

Koda izdelka: HN171086 | ID: 225386

Vic Firth SAS Bobnarske palice

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Pair of Aaron Spears palice s podpisom z lesenimi konicami, ki imajo edinstven konus, ki se gladko zlije v vrat in nato do konice, kar pomeni, da so zelo dobro uravnoteženi, z velikimi vzvodi. Aaron Spears je bil leta 2006 razglašen za najboljšega bobnarja "Up and Coming" na anketi Modern Drummer Readers 'in sodeluje z umetniki, kot so James Brown, Alicia Keys, Usher in na turneji American Idol. Bobni so narejeni iz hikorije, gostega lesa z malo upogiba za bolj izrazit zvok. Hickory je sposoben prenesti tudi velik šok, zaradi česar je zelo trpežen. Premer: 14,7 mm. Dolžina: 419,1 mm.

Parametri in specifikacija

Primerno za

Tip


Lastnosti

Barva

Oblika


Material

Material

Tip

Les


Država

Država izvora

Kitajska


Priporočljivi dodatki