cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Yamaha AG06

4,85
Večnamenski 6-kanalni mešalnik / avdio vmesnik USB iz serije AG, ki omogoča izdelavo spletnih vsebin z zvokom visoke ločljivosti, bodisi za oddajanje v realnem času prek digitalnih pretočnih platform, kot sta USTREAM ali YOUTUBE LIVE, bodisi za...
Samo po naročilu
Rok dobave bomo določili po oddaji naročila pri dobavitelju.
Na podlagi naročila bomo poskušali blago dobaviti in te bomo kontaktirali glede roka dostave. V primeru, da ne želiš čakati, poglej alternativne izdelke (4).
Samo po naročilu
Rok dobave bomo določili po oddaji naročila pri dobavitelju.

Koda izdelka: AG06 | ID: 219774

Yamaha AG06

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Večnamenski 6-kanalni mešalnik / avdio vmesnik USB iz serije AG, ki omogoča izdelavo spletnih vsebin z zvokom visoke ločljivosti, bodisi za oddajanje v realnem času prek digitalnih pretočnih platform, kot sta USTREAM ali YOUTUBE LIVE, bodisi za izdelavo podcastov in video posnetke. Produkcijsko vrednost bo znatno dvignil z glasbo v ozadju, zvočnimi učinki in ravnijo kakovosti zvoka, ki je ni mogoče primerjati z običajno konfiguracijo računalnika / slušalk. Njegova funkcija LOOPBACK omogoča predvajanje vseh mikrofonov, instrumentov in drugih zvočnih virov v živo, skupaj z glasbo v ozadju iz osebnega računalnika / Maca ali iPada, medtem ko lahko 1-TOUCH COMP / EQ zvoku doda jasnost in ostrino s preprostim klikom na . Tako kot verodostojna radijska oddaja tudi z 1-TOUCH DSP enota omogoča dodajanje reverbacije z 1-TOUCH EFFECT in s AMP SIM omogoča klasičen zvok s toplim cevkom. S programsko aplikacijo AG DSP Controller z več platformami lahko uporabnik dostopa in ureja parametre kompresorja, EQ, visokofrekvenčnega filtra, reverbja in ojačevalnika ojačevalnika 1-TOUCH DSP. Način EASY omogoča natančen, intuitiven nadzor, način EXPERT pa uporabniku omogoča podrobnejše prilagajanje parametrov. Mešalnik je opremljen z vhodom s fantomskim napajanjem na vhodu CH1 in vhodom za slušalke, kar omogoča uporabo profesionalnega kondenzatorskega mikrofona ali običajnih računalniških slušalk. In prilagodljiv Hi-Z vhod omogoča uporabniku, da poveže široko paleto instrumentov, kot so kitare, bas kitare in sintetizatorji. Opremljen s studijskimi kakovostnimi mikrofonskimi predojačevalniki D-PRE, bo lahko mešalnik z zvokom visoke ločljivosti zajemal značilne odtenke vaših vokalnih in instrumentalnih izvedb. Na sprednji plošči ima tudi gumbe za glasnost in 60 mm fader za enostavno ročno upravljanje glasu, glasbe v ozadju in druge zvočne vsebine ali zvočne učinke. Kakovostna zasnova mešalnika omogoča 192kHz / 24-bitni zvok, ki lahko reproducira tudi najbolj nežne odtenke prvotnih posnetkov. Enoto lahko upravljate z napajanjem prek vodila USB ali mobilno baterijo, kar zagotavlja zmogljivo mobilno nastavitev, ki jo je mogoče enostavno namestiti v nahrbtnik. Združljiv je tudi z Appleovo drugo generacijo iPada ali novejšo različico, kar uporabniku omogoča ustvarjanje visokokakovostnega snemanja in predvajanja z glasbeno aplikacijo, združljivo z iOS, kot je Cubasis. Programska oprema Cubase AI Digital Audio Workstation (DAW) je priložena mešalniku in zagotavlja poenostavljeno, a zmogljivo orodje za produkcijo glasbe, ki omogoča popolno snemanje kakovostnih posnetkov. Mere: 155 x 63 x 202 mm. Teža: 1 kg.

To je samodejni prevod s programsko opremo:


Očala

Oris

V / I Fantomska moč + 48 V
Vhodni kanali Mono [MIC / LINE] 2, vključno s HEADSET MIC (vtično napajanje)
Stereo [LINE] 2.
AUX 1.
Izhodni kanali STEREO OUT 1.
NADZOR 1.
TELEFONI 2, vključno s TELEFONI ZA SLUŠALKE
Avtobus Stereo: 1
Funkcija vhodnega kanala PAD 26 dB
PEAK LED LED se prižge, ko signal doseže 3 dB pod nivojem odreza
Vgrajeni procesorji DSP CH1: COMP / EQ, EFFECT (reverb SPX); CH2: AMP SIM, EFFECT (Reverb SPX)
Merilnik nivoja Izhodni nivo USB; 2 x 2-točkovni LED-merilnik [PEAK, SIG]
USB Zvok USB: 2 IN / 2 OUT, združljiv z USB Audio Class 2.0, Frekvenca vzorčenja: največ 192 kHz, bitna globina: 24-bit

Splošne specifikacije

Zahteve glede moči Enosmerni tok 5 V, 500 mA
Poraba energije Maks. 2,5 W
Mere W 155 mm (6,1 ")
H 63 mm (2,5 ")
D 202 mm (8,0 ")
Neto teža 1,0 kg (2,2 lbs)
Opcije Nožno stikalo: FC5, adapter za mikrofon: BMS-10A
Drugi Nožno stikalo: EFFECT Mute on / off, delovna temperatura: 0 do + 40 ° C

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Funkcije

Vmesnik

USB

Kanali

6

Število vhodov

3

Število izhodov

2

Fantomsko napajanje

Da


Lastnosti

Možna montaž v rack

Ne


Vhodi in izhodi

Analogni vhodi

6

Stereo vhodi

2

Vhod za mikrofon

2

Analogni izhodi

2

S/PDIF

Ne


Efekti

Vgrajeni efekti

Da


Napajanje

Napajanje

240V


Dodatki

Adapter priložen

Ne


Država

Država izvora

Indonezija


Skupna recenzija na podlagi 16 uporabniških recenzij:

4,85

Martin I.

Splošni vtis

Datum
01.02.2022

Výborná vec, presne také niečo som hľadal na online tlmočenie cez PC.

Hamdi S.

Splošni vtis

Datum
18.01.2022

Great unit. I have no complains and would highly recommend it. You have full control over what you do. In addition the software AG DSP controller with some tricks is working under linux.

Уляна Б.

Splošni vtis

Datum
15.01.2022

Миксера е чудесен, още се разучава, но при инсталиране на Кюбейс, програмата не вижда микрофона и не може да се записва !!!!!

Marcell T.

Splošni vtis

Datum
13.01.2022

Very versatile, good built and sound quality! Yamaha always do they the best!

Heureka.cz

Splošni vtis

Datum
10.06.2019

Potřeboval jsem propojit synťák, efekty, monitory, sluchátka, atd., příležitostně pracovat s PC. Vsadil jsem na Yamahu a jsem plně spokojen. Yamaha má srovnatelný mixpult MG-06, ale AG-06 je zjevně určena ke spolupráci s PC (funkce pro PC jsem zatím moc nevyužil). Je dobré si uvědomit, že toto není mixpult, ale konzole, tj. možnosti mixování jsou omezeny. Jak je patrné i z dostupného návodu, výsledný mix je posílán 3 způsoby ven (line, monitor, pc), vždy jako 2 stopy (tj. 1 stereo). Ač by mi teoreticky stačila AG-03, mám AG-06 a sloty navíc jsem nečekaně využil.