cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Bogner Uberschall

4,50
Učinek tal kitare tipa overdrive / distortion na osnovi ojačevalnika Uberschall. Vsebuje pet vezij razreda A, podobnih ojačevalnikom, ki imajo veliko popačenje z visokim ojačanjem in bogatimi možnostmi nastavitve. Nadzirajo ga potenciometri za...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe. Priporočamo izbrati alternativen izdelek.
Izberi alternativo (4)
Prodaja končana
Izberi alternativo (4)

Koda izdelka: UBERSCHALL | ID: 219390

Bogner Uberschall

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Učinek tal kitare tipa overdrive / distortion na osnovi ojačevalnika Uberschall. Vsebuje pet vezij razreda A, podobnih ojačevalnikom, ki imajo veliko popačenje z visokim ojačanjem in bogatimi možnostmi nastavitve. Nadzirajo ga potenciometri za glasnost, ojačanje in 3-pasovni izenačevalnik.

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Poleg tega učinek vključuje neodvisno regulacijo glasnosti za funkcijo Boost. Učinek je seveda resnično bypass, opremljen je z dvema nožnima stikaloma za vklop in dvig, 1/4 "In / Out konektorji, en 1/4" daljinski konektor in se napaja iz 9V baterije ali adapterja (ni priložen).
Mere: 63,5 mm x 127 mm x 178 mm
Teža: 680g

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Primerno za

Dodatki

Adapter priložen

Ne


Država

Država izvora

ZDA


Skupna recenzija na podlagi 1 uporabniških recenzij:

4,50