cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Cort EARTH300VF Sunburst

Elektroakustična kitara z dreadnought obliko telesa iz serije Earth, ki je poklon odlični starinski akustični kitari in z brezkompromisno kakovostjo predstavlja videz, zvok, občutek in igralnost teh dobrih instrumentov. Idealen je tako za igralce...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe. Priporočamo izbrati alternativen izdelek.
Izberi alternativo (4)
Prodaja končana
Izberi alternativo (4)

Koda izdelka: EARTH300VF-SB | ID: 219227

Cort EARTH300VF Sunburst

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Elektroakustična kitara z dreadnought obliko telesa iz serije Earth, ki je poklon odlični starinski akustični kitari in z brezkompromisno kakovostjo predstavlja videz, zvok, občutek in igralnost teh dobrih instrumentov. Idealen je tako za igralce z ravnim nabiranjem kot za igralce v obliki prsta, odlikuje ga trden smrekov vrh Adirondack z naprednimi pokrovljenimi oporniki Adirondack X in hrbtom ter stranicami mahagonija. Močnejša in gostejša od smreke Sitka je za smreko Adirondack značilna tako široka dinamika kot tudi artikulacija in gladkost pri veliki prostornini. Elastičen otipni odziv ustreza tako agresivnemu brenkanju kot natančnemu ravnotežju. Adirondack smrekova opornica še dodatno ločuje edinstven zvok in odziv tega izjemnega lesa. Smreka Adirondack, ki jo je težko pridobiti, je bila slavno uporabljena v iskanih vintage martinovih dreadnoughtih iz tridesetih let prejšnjega stoletja. Ljub mahagonijev les je svetel, a naraven z močnim in toplim srednjetonom, že vrsto desetletij standard za hrbet in stranice vrhunske akustike. Trden hrbet iz mahagonija tudi poveča telesno resonanco in pomaga ustvariti večji volumen. Telo je opremljeno z barvnim dizajnom Sunburst v slogu vintage, ki se nekoliko razlikuje od sončnega zahoda v obliki solze - vrača se v videz in vibracije pretekle zlate dobe kitare. Odlikuje ga tudi visokotehnološki, zvočno izboljšan UV-premaz, močan in odporen na praske, hkrati pa lahek, da izboljša naravno zvočno resonanco telesa za poln in bogat ton. Vrat iz mahagonija je s telesom povezan z lastovičjim repom in je opremljen s palico iz palisandra z 20 prečkami in pikčastimi vložki. Dolžina tehtnice je 643 mm, širina matice je 43 mm. Na kitari je predojačevalec Fishman Sonitone, ki je nameščen znotraj, ne da bi posekal gozd, obdržal vso naravno resonanco in čisti zvočni zvok, ki ga drugi sistemi ne morejo. Kontrole so enostavne za uporabo, prav tako samo z glasnostjo in tonom. Ta sistem predojačevalnika je v kombinaciji z zvokom Sonicore za popoln Fishmanov zvok. Instrument ima tudi Grover tunerje z videzom v stilu vintage in stabilnostjo uglaševanja, ki dopolnjujejo splošni klasični videz tega modela. Orehov prerez in sedlo sta izdelana iz bivolje kosti za najbolj naraven in pregleden prenos vibracijske energije strune v telo in vrat. Druge funkcije vključujejo most iz palisandra, črno ohišje za telo in strune D'Addario EXP16.

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Primerno za

Funkcije

Število strun

6


Lastnosti

Prednostna roka

Izrez (cutaway)

Ne

Barva

Število prečk

20

Magneti

Da

Barva glede na proizvajalca

Sunburst


Material

Vrat

Ubiralka


Država

Država izvora

Indonezija