cookies
Imamo najboljše "piškotke" in se jih ne bojimo uporabljati
Sprejmi vse piškotke

EVH 5150 Series Standard MN Neon Pink

Super ST-Modeli | Koda izdelka: 510-8001-519 | ID: 389610

EVH 5150 Series Standard MN Neon Pink

€819

Primerjaj 4 alternative tega izdelka
1147 točk

Na voljo samo po naročilu - datum bomo sporočili

EVH 5150 Series Standard MN Neon Pink

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Prenovljeni model 5150® Series, zasnovan za hitrost, udobje in držo s polnim plinom, je ikoničen udarec iz preteklosti, ki združuje vrnitev in posodobljene funkcije.

Tako kot predhodnik ima tudi 5150 Standard modificirano ohišje iz lesa Strat® z globljo krivuljo zgornjega dela telesa. Grafitno ojačan vijačni javorjev vrat ima udoben modificiran profil „C“, ročno podrgnjen satenski uretanski zaključek, nastavljivo kolo za pritrditev nosilca na peto in barvno usklajeno glavo „hokejske palice“ z nalepko z logotipom EVH®. Zasnovan za nemoteno in hitro igranje, ima 12 -16-palčni mehurček iz ebenovine z 22 radijskimi prečkami in vložki s kremnimi pikami.

Medtem ko je imel sloviti črtasti original en sam humbucking bridge pickup, je povsem novi 5150 opremljen s konfiguracijo prevzema HH, krmiljeno s trosmernim preklopnim stikalom na zgornjem delu. Izdelani po meri EVH® Wolfgang® Alnico 2 humbucking bridge pick-up prinaša popolno količino udarcev in artikulacije s sladkim vzdrževanjem in gostimi močenimi ritmi v popolnoma uravnoteženi krivulji EQ. Komplet EVH Wolfgang Alnico 2 humbucker vratu ponuja neumnosti, kroglice na steni se prekomerno poganjajo in neskončno vzdržujejo, ne da bi skoparil s členjenimi čistili, ko se prostornina spusti. Po meri oblikovan gumb za glasnost z majhnim trenjem ustvarja zožitev enakomerne glasnosti za čim bolj gladko nabrekanje, medtem ko bo gumb za visok ton trenja ostal na svojem mestu, tudi če se nenamerno zaleti. Dodana nova funkcija je na poti k stikalu za nižjo stopnjo ubijanja, ki vam omogoča, da utišate kitaro zaradi tistih jecljajočih, ritmičnih učinkov - pomislite "You Really Got Me."

Zasnovan z motivom Floyd Rose® z najvišjo montažo z EVH-ovsko oznako EVH, ima zaklepni priključek fine nastavitve za vsako struno in patentiran EVH D-Tuna® za preklapljanje naprej in nazaj s drop-D na standardno nastavitev v trenutku.

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Prednostna roka

Vrat

Ubiralka

Barva

Konfiguracija odjemnikov

HH

Število strun

6

Število prečk

22

Kovček/torba vklj.

Ne

Serije

Dolžina skale (mm)

648

Konča

Površinska obdelava vratu

Ubiralka radius

Velikost prečk

Kontrole

Kontrolni gumbi

Stikalo

Hardware

Navijalci

Vložki ubiralka

Debelina

Širina sedla (mm)

Sedlo (material)

Truss rod

Kluč na Truss rod

Da

Pickguard

Ne

Strap Button

Barva glede na proizvajalca

Neon Pink

Država izvora

Mehika

Skupna recenzija na podlagi 0 uporabniških recenzij:

0 x ocenjeno

0

Imate EVH 5150 Series Standard MN Neon Pink , ali ste ga že uporabljali?

Logo muziker
Ne zamudite super akcij. Aktivirajte si obvestila.
Aktiviraj