Izberi državo za dostavo naročila

Prodaja končana

Fender Final Fantasy XIV Stratocaster RW Black

Omejena izdaja Final Fantasy XIV Stratocaster, razvita v sodelovanju z ekipo FFXIV, ujame izvirnost, slog in navdušenje ene najbolj priljubljenih spletnih iger z igranjem vlog na svetu. Ta neverjetno edinstven Stratocaster je oblečen v povsem črno...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: 560-1000-899 | ID: 419022

Fender Final Fantasy XIV Stratocaster RW Black

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Omejena izdaja Final Fantasy XIV Stratocaster, razvita v sodelovanju z ekipo FFXIV, ujame izvirnost, slog in navdušenje ene najbolj priljubljenih spletnih iger z igranjem vlog na svetu. Ta neverjetno edinstven Stratocaster je oblečen v povsem črno barvo s telesom, ki vsebuje prosojne odseke modrih in vijoličnih "kristalov", zasnovanih tako, da zrcali Kristale teme in svetlobe, ključne tematske elemente igre. Kitara ima javorjev vrat s tanko obliko "Modern C", ki se udobno prilega roki. Prstna deska iz palisaverovega polmera s polmerom 9,5 cm in ozkimi visokimi prečkami omogoča natančno prerivanje in ovinke brez dušenja. Kristalinični, topli in na dotik občutljivi toni so omogočeni s triomi V-Mod enojnimi tuljavami Strat, medtem ko ima stikalo "limit break" (posebna sposobnost, ki se uporablja v FFXIV) obliko potisnega potisnega lonca, ki postavi most in srednji pickupi v seriji za boljše zvoke.
FFXIV Stratocaster je poudarjen s posebnimi igralnimi značkami v obliki simbola meteorja, vstavljenega v 12. prečko, in oštevilčeno vratno ploščo, okrašeno z logotipom Final Fantasy XIV. Še ena posebna značka z logotipom Fender in FFXIV krasi sprednjo stran priloženega etuija iz harde v obliki vintage. Kitara ima tudi posebno knjigo s oštevilčenim certifikatom in ekskluzivno ilustracijsko kartico FFXIV, ki jo je izdelal Square Enix.

Parametri in specifikacija

Primerno za

Funkcije

Število strun

6

Kontrolni gumbi

Stikalo

Navijalci


Lastnosti

Prednostna roka

Število prečk

21

Konfiguracija odjemnikov

SSS

Vratu profil

Magneti

Pickup za mostič

Magnet - sredina

Elektronika

Debelina

Sedlo (material)

Pickguard

Barva glede na proizvajalca

Black


Material

Konča

Trup

Vrat

Ubiralka

Površinska obdelava vratu

Konstrukcija

Hardware

Truss rod


Dodatki

Kovček/torba vklj.


Mere in teža

Dolžina skale (mm)

648

Ubiralka radius

Velikost prečk

Širina sedla (mm)

42


Država

Država izvora

Japonska


Priporočljivi dodatki