cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Prodaja končana

Fritz Emonts Európska klavírna škola 2 Notna glasba

4,90
Medtem ko prvi zvezek "The European Piano Method" uvaja osnovna načela igranja na klavir, se v zvezku 2 ukvarja s podaljševanjem tehničnega in glasbenega usposabljanja. Tečaj se začne s temo 'Fraza in artikulacija'. Sledi serija skladb, ki so...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe. Priporočamo izbrati alternativen izdelek.
Izberi alternativo (4)
Note za klaviature Fritz Emonts Európska klavírna škola 2 Notna glasba

Fritz Emonts Európska klavírna škola 2 Notna glasba

Izberi alternativo (4)

Koda izdelka: ED7932 | ID: 225913

Fritz Emonts Európska klavírna škola 2 Notna glasba

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Medtem ko prvi zvezek "The European Piano Method" uvaja osnovna načela igranja na klavir, se v zvezku 2 ukvarja s podaljševanjem tehničnega in glasbenega usposabljanja. Tečaj se začne s temo 'Fraza in artikulacija'. Sledi serija skladb, ki so sistematično razporejene tako, da vadijo igranje v različne tipke (3 ostre do 3 plošče) in tako izboljšajo bralne spretnosti in povečajo seznanjenost s tipkovnico. Skupaj z večjimi in manjšimi lestvicami so uvedene ustrezne kadence, ki so lahko različne v različnih slogih igranja. Vzporedno s tem je na voljo gradivo za vadbo za igranje tehtnic in za razvoj "Velocity and even igranja". Na ta način študenti postopoma dosežejo tehnično standard, ki omogoča začetek "umetniškega" dela na izražanju in glasbeni interpretaciji. Različica brez CD-ja.

Parametri in specifikacija

Primerno za

Primerno za

Raven težavnosti


Funkcije

Lastnosti

Umetnik / Tema

Fritz Emonts

Žanr

Število strani

96


Pakiranje

Vsebina paketa


Država

Država izvora

Nemčija


Skupna recenzija na podlagi 1 uporabniških recenzij:

4,90