cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Prodaja končana

Fritz Emonts Európska klavírna škola 3 Notna glasba

Tretji zvezek "The European Piano Method" ni strogo govoreča metoda klavirja, temveč zbirka gradiva in predlogov za napredno poučevanje zdaj nekoliko starejših igralcev. Avtor se je zato osredotočil na izbiro del iz ogromnega bogastva klavirskega...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe. Priporočamo izbrati alternativen izdelek.
Izberi alternativo (4)
Note za klaviature Fritz Emonts Európska klavírna škola 3 Notna glasba

Fritz Emonts Európska klavírna škola 3 Notna glasba

Izberi alternativo (4)

Koda izdelka: ED7933 | ID: 225916

Fritz Emonts Európska klavírna škola 3 Notna glasba

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Tretji zvezek "The European Piano Method" ni strogo govoreča metoda klavirja, temveč zbirka gradiva in predlogov za napredno poučevanje zdaj nekoliko starejših igralcev. Avtor se je zato osredotočil na izbiro del iz ogromnega bogastva klavirskega repertoarja in jih razvrstil po posebnih strukturnih merilih. S tem pristopom tehnični vidiki (igranje akorda, tretjin, šestih in drugih intervalov) gredo z roko v roki z glasbenimi temami (izrazni dotik, razširjanje ritmične zavednosti, igranje s pedalom, ki se lahko čuti). Ti razvojni procesi bi se morali medsebojno zadušiti: pri tehničnih postopkih po eni strani nadzor kakovosti, jasnosti in artikulacije ne bi smel motiti; skladbe klavirskega repertoarja naj bi po drugi strani pridobivale ustvarjalno moč s čedalje večjimi tehničnimi znanji. Različica brez CD-ja.

Parametri in specifikacija

Primerno za

Primerno za

Raven težavnosti


Funkcije

Lastnosti

Umetnik / Tema

Fritz Emonts

Žanr


Pakiranje

Vsebina paketa


Država

Država izvora

Nemčija