cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

iBox DMLG05 Metallic Green Leather L

4,50
Nič več neželenega ropotanja in neželenih zvokov. Nič več nogavic, znojnic in naglavnih trakov na glavah kitar. Če morate navlažiti strune, potem uporabite iBOX Damper, izdelan v Braziliji. Dušilec strun vam bo pomagal učinkovito dušiti "prizvoke"...
Na zalogi 3 kos
Pošljemo danes ,
2024-04-18
Blažilnik nizov iBox DMLG05 Metallic Green Leather L

iBox DMLG05 Metallic Green Leather L

10,40 €

Koda izdelka: DMLG05 | ID: 1086350

iBox DMLG05 Metallic Green Leather L

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Nič več neželenega ropotanja in neželenih zvokov. Nič več nogavic, znojnic in naglavnih trakov na glavah kitar. Če morate navlažiti strune, potem uporabite iBOX Damper, izdelan v Braziliji.

Dušilec strun vam bo pomagal učinkovito dušiti "prizvoke" in neželeno resonanco strun med igranjem. Zelo dobro bo služil na koncertu, predvsem pa v studiu, kjer se sliši vsak nezaželen zvok. Vsak model je narejen tako, da lahko sami določite, kako močno pritiska na strune. Namestitev in morebitno odstranjevanje s kitare je hitro in priročno.

Proizvaja se v štirih velikostih. SM - small - ima dolžino 20,5 cm in je primeren za štiristrunske bas kitare ali šeststrunske kitare, akustične kitare in ukulele. MD - medium - ima dolžino 22 cm in je primeren za klasične, električne in akustične kitare ter petstrunske bas kitare. LG - large - ima dolžino 22,5 cm in je primeren za sedem- in osemstrunske kitare ali šeststrunske bas kitare. XL - zelo velik - ima dolžino 29 cm - je idealen za bas kitare s sedmimi do dvanajstimi strunami, Chapmanove palice, kontrabase in druge inštrumente z izjemno širokim vratom.

Parametri in specifikacija

Primerno za

Uporaba

6 Strings Basses and 7 or 8 Strings Guitars


Velikost

Velikost

L


Funkcije

Število strun

6, 7, 8


Lastnosti

Barva glede na proizvajalca

Metallic Green Leather

Barva


Material

Material

Usnje


Država

Država izvora

Brazilija


Skupna recenzija na podlagi 64 uporabniških recenzij:

4,50

Ivan T.

Splošni vtis

Datum
30.01.2022
Ocenjena varianta

Dobre vymyslene ale chaos vo velkostiach. Urcite nekupujte velkost S kde pisu pre 4-strunove basy a el. gitary, ta velkost je maximalne pre mandolinu alebo ukulele.

Dániel K.

Splošni vtis

Datum
16.02.2024
Ocenjena varianta

Tompít!

Krzysztof L.

Splošni vtis

Datum
21.02.2023
Ocenjena varianta

super

Heureka.sk

Splošni vtis

Datum
30.12.2020
Ocenjena varianta

Odporúča produkt

Suchý zip nelepí dostatočne-slabo, ináč pekne spracované,ale...

Karol C.

Splošni vtis

Datum
14.06.2023
Ocenjena varianta

robí to čo má