cookies
Imamo najboljše "piškotke" in se jih ne bojimo uporabljati
Sprejmi vse piškotke

Jackson MJ Series Dinky DKRP EB Transparent Blue Burst

Super ST-Modeli | Koda izdelka: 290-4011-811 | ID: 389595

Jackson MJ Series Dinky DKRP EB Transparent Blue Burst

Jackson MJ Series Dinky DKRP EB Transparent Blue Burst

To je samodejni prevod s programsko opremo:

MJ Series Dinky ™ DKRP, zasnovan že od samega začetka za hitro, virtuozno igranje, ima ergonomsko oblikovano ohišje iz mahagonija z zgornjim delom iz topolovega vreza in izrezljano peto za drobljenje za lažji dostop do zgornjih registrov.

Privlačen petdelni javor / oreh / javor / oreh / javor je na telo pritrjen z grafitno ojačitvijo za popolno stabilnost pred upogibanjem, ki ga povzroča podnebje, na zadnji strani pa je oljen zaključek za gladko igranje.

Z valjanimi robovi, 24 jumbo prečkami in bisernimi vložki iz morskega psa je 12 -16-palčna mehurčasta plošča iz ebenovine zasnovana za izjemno tehnično igranje luči na zgornjih registrih in udobno delovanje akordov bližje matici. Za turnejoče glasbenike stranske pike Luminlay®, ki se svetijo v temi, zagotavljajo izjemno vodenje po fretboardu tudi na najtemnejših odrih, medtem ko kolo, pritrjeno na peto, omogoča hitro in enostavno prilagoditev lajšanje vratu.

DiMarzio® Super Distortion® DP100 in DiMarzio PAF Pro® DP151 pickupa zagotavljata preizkušen visokozmogljiv kombinacijski sistem, ki zagotavlja popolno mešanico moči in tona. Standard za brcanje cevnega ojačevalnika v popoln overdrive, močan zvok mosta Super Distortion krepi ton z bogatimi, intenzivnimi srednjimi, velikimi najnižjimi in debelimi vzponi, medtem ko PAF Pro vratni humbucking pickup obdrži svojo prisotnost v slogu "PAF", ko teče skozi visoko -pridobite ojačevalce in močno udarite s hitrimi najnižjimi, srednjimi in ostrimi konicami, ne da bi postali krhki. Izkoristite zvočne moči z vsestranskim stikalom za rezilo za prevzem rezila in enojnimi gumbi za glasnost in ton. Druge vrhunske funkcije vključujejo dvosmerni sistem tremolo mostov serije Gotoh® GE1996T za zanesljivo nastavitev stabilnosti v drznih in agresivnih igralskih gledališčih, zapečatene ulitke Gotoh in gumbe za dvojno zaklepanje Dunlop®.

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Prednostna roka

Trup

Vrat

Ubiralka

Barva

Barva glede na proizvajalca

Transparent Blue Burst

Konfiguracija odjemnikov

HH

Število strun

6

Število prečk

24

Kovček/torba vklj.

Ne

Serije

Dolžina skale (mm)

648

Konča

Površinska obdelava vratu

Ubiralka radius

Velikost prečk

Vratu pickup

Kontrole

Kontrolni gumbi

Stikalo

Hardware

Navijalci

Vložki ubiralka

Debelina

Širina sedla (mm)

Sedlo (material)

Truss rod

Kluč na Truss rod

Da

Pickguard

Ne

Strap Button

Država izvora

Japonska

Skupna recenzija na podlagi 0 uporabniških recenzij:

0 x ocenjeno

0

Imate Jackson MJ Series Dinky DKRP EB Transparent Blue Burst , ali ste ga že uporabljali?

Logo muziker
Ne zamudite super akcij. Aktivirajte si obvestila.
Aktiviraj