cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Michael Kelly 1967 Tobacco Burst

Električna kitara v obliki karoserije v obliki modela ST iz serije 1960, ki vključuje kombinacijo po meri Seymour Duncan in Rockfield, izboljšane z ekskluzivnim modulom elektronike Epic Eleven. Ta elektronski modul z vročo palico Epic Eleven...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe. Priporočamo izbrati alternativen izdelek.
Izberi alternativo (4)
Prodaja končana
Izberi alternativo (4)

Koda izdelka: MK67STBMZH | ID: 219996

Michael Kelly 1967 Tobacco Burst

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Električna kitara v obliki karoserije v obliki modela ST iz serije 1960, ki vključuje kombinacijo po meri Seymour Duncan in Rockfield, izboljšane z ekskluzivnim modulom elektronike Epic Eleven. Ta elektronski modul z vročo palico Epic Eleven prinaša največjo zvočno vsestranskost - omogoča odmik od običajnih 5-tonskih omejitev tradicionalnega 5-smernega stikalnega ožičenja. Skrivna omaka je dodano mini stikalo, ki uporabniku omogoča, da v vratni nabiralnik doda v konfiguracije, kjer običajno ne bi bilo na voljo. Drugi način, da Epic Eleven Mod doda zvočne možnosti, je s pritiskom na glavno glasnost, ki uporabniku omogoča, da se tuljava preusmeri na mostični humbucker, s prehoda na humani, v starinski enojni ton tuljave. Telo instrumenta je narejeno iz močvirnega pepela in ima odejo iz javorjevega pregrinjala in eksotično zavezujoč plamen javor. Sodobni javorski vrat v obliki črke "C" z palico z dvojnim delovanjem okrasne plošče je opremljen z javorjevim slojem iz polmera v javorju (10,5 "-16") z 22 srednjimi podstavki in pikicnimi vložki. Dolžina lestvice je 647,7 mm, širina matice 43 mm. Kitara je opremljena z Rockfield Fat Stacked Single-Coil pickup v položaju vratu, Rockfield SSC Single-Coil pickup na srednjem položaju in USA Seymour Duncan 59 / Custom Hybrid Humbucker (TB-16b) na mostičku. Odlikuje ga tudi most Michael Kelly Twin-Edge z dvotočkovnim plavajočim tremolom z zasnovo MK Open Back. Že desetletja kitaristi odstranijo zadnjo ploščo na svojih tremolo opremljenih dvojnih rezah za zvočno izboljšavo, vendar s to zasnovo dobijo ta zvočni rob s končnim videzom. Druge značilnosti vključujejo glavo za glavo MK 6 Classic, izdelano iz javora Bird's Eye, standardno kostno matico, zlato in kromirano okovje, glave strojev Grover z zaklepanjem in D'Addario EXL120 strune (.009-.042). Barvni dizajn tobačnega praska.

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Funkcije

Število strun

6


Lastnosti

Prednostna roka

Barva

Število prečk

22

Konfiguracija odjemnikov

HSS

Elektronika

Barva glede na proizvajalca

Tobacco Burst


Material

Trup

Vrat

Ubiralka

Vrhnja plošča


Dodatki

Kovček/torba vklj.

Ne


Država

Država izvora

Kitajska