cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Dunlop MXR M76 Studio

5
MXR-jeva oblikovalska ekipa je vzela klasično napeljavo za snemalni studio in jo nadela v škatlo, prijazno pedali. Kompresor MXR Studio ima funkcije napada, sprostitve, razmerja, vnosa in izhoda, tako da lahko natančno nastavite stopnjo stiskanja...
Extra gifts
Ob nakupu prejmeš brezplačno darilo
Na zalogi 4 kos
Pošljemo 27.05.2024 ,
2024-05-30
Kitarski efekt Dunlop MXR M76 Studio

Dunlop MXR M76 Studio

259 €

Koda izdelka: M76 | ID: 226579

Dunlop MXR M76 Studio

To je samodejni prevod s programsko opremo:

MXR-jeva oblikovalska ekipa je vzela klasično napeljavo za snemalni studio in jo nadela v škatlo, prijazno pedali. Kompresor MXR Studio ima funkcije napada, sprostitve, razmerja, vnosa in izhoda, tako da lahko natančno nastavite stopnjo stiskanja - od subtilne do skvašanosti - naravnost na odru z vizualnimi povratnimi informacijami s svetlega merilnika stanja zmanjšanja dobitka LED. Constant Headroom Technology ™ nudi veliko prostora za glavo za jasno, pregledno delovanje, ki je tako dinamično, kot ga potrebujete. Vse je pakirano v trpežno in lahko aluminijasto ohišje velikosti Phase 90.

Parametri in specifikacija

Primerno za

Funkcije

True bypass

Da


Napajanje

Možnost delovanja na baterijo

Da

Tip akumulatorja

Napajanje


Dodatki

Adapter priložen

Ne


Država

Država izvora

ZDA


Priporočljivi dodatki

Skupna recenzija na podlagi 1 uporabniških recenzij:

5

Torsten K.

Splošni vtis

Datum
14.12.2023

Top