cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Prodaja končana

Orange OB1-300 BK

OB1 razdeli vhodni instrument instrumenta na dve ločeni poti. Ena stran poveča čisti signal z vso jasnostjo, ki bi jo pričakovali od Orange. Drugi doda stopnje stopnje povečanja samo zgornjim harmonikom, ki jih je mogoče nadzorovati prek gumba...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: OB1-300-COMBO-BLK | ID: 226279

Orange OB1-300 BK

To je samodejni prevod s programsko opremo:

OB1 razdeli vhodni instrument instrumenta na dve ločeni poti. Ena stran poveča čisti signal z vso jasnostjo, ki bi jo pričakovali od Orange. Drugi doda stopnje stopnje povečanja samo zgornjim harmonikom, ki jih je mogoče nadzorovati prek gumba Gain Gain. Ta dva elementa sta združena z uporabo ojačevalnega krmilja Blend, ki prilagodi mešanico med čisto in umazano. Krmilnik Blend lahko nato aktivirate ali premaknete na daljavo s pomočjo dodatnega nožnega stikala.

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Paleta Gain and Blend omogoča skoraj vse, od prefinjenega nivoja, ki preseže mešanico, dodanega obsega in prisotnosti v zmernih nastavitvah, da se zredijo refreni, do popolnoma nasičenega divjanja na skrajnih mejah. Kljub temu, da jo pokličete, OB1 vedno ohrani kritično ločljivost, vse do najbolj žaljivih nastavitev! Izjemno odziven aktivni tripasovni EQ OB1 je bil natančno izražen za največji učinek z minimalnim naporom. Odsek EQ se nahaja po začetku veljavnosti številčnic Gain in Blend, kar omogoča popoln nadzor nad njihovim obsežnim zvočnim obsegom. Krmiljenje nizkih in srednjih tonov ima +/- 15dB ojačitve ali reza, medtem ko je na regulatorju visokih tonov v območju +/- 20dB. Ta nova ponudba podjetja Eminence je popoln partner za OB1-300 Combo, ki je sposoben obvladati vse OB1, ki jih lahko doseže. Odziv nizkih tonov je globok in natančno določen, medtem ko je ohišje spredaj prestavljeno za zelo nizek obod. Ne glede na to, ali vas lovi super subby, mehka srednja zajemalka ali hudo režanje, vas OB1-300 Combo pokrije. Serija OB1 na zemljevid vrne ustrezno moč A / B razreda. Vsa vezja so popolnoma analogna in zagotavljajo, da ti ojačevalci zvenijo ekspresivno in glasbeno tudi pri smešnih stopnjah ojačanja. Uravnoteženi DI z izhodi za dviganje tal in nivoja proge za živo in studijsko uporabo. Barva: črna.

Parametri in specifikacija

Primerno za

Tip zvočnika


Funkcije

Zvočniki

Efekt zanka

Ne

Limiter

Ne

Kontrole


Lastnosti

Moč


Vhodi in izhodi

Mp3 / linijski vhod

Ne

Izhod za slušalke

Ne

USB

Ne

Izhod za zunanji zvočnik

Da

Izhod DI

Da


Napajanje

Možnost delovanja na baterijo

Ne

Moč (Watt)

300

Napajanje


Dodatki

Adapter priložen

Ne


Mere in teža

Teža

29,65 kg


Država

Država izvora

Kitajska


Priporočljivi dodatki