cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Paiste RUDE Hi-Hat činela 14"

14-palčna cimbala s srednjim vrhom in težkim dnom iz serije RUDE, ki jo je navdihnila revolucija punka in metala v poznih sedemdesetih letih 20. stoletja in je še naprej vodilna izbira zvoka za surovo, neusmiljeno in močno glasbeno energijo v...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe. Priporočamo izbrati alternativen izdelek.
Izberi alternativo (2)
Prodaja končana
Izberi alternativo (2)

Koda izdelka: PA 1128014 | ID: 220942

Paiste RUDE Hi-Hat činela 14"

To je samodejni prevod s programsko opremo:

14-palčna cimbala s srednjim vrhom in težkim dnom iz serije RUDE, ki jo je navdihnila revolucija punka in metala v poznih sedemdesetih letih 20. stoletja in je še naprej vodilna izbira zvoka za surovo, neusmiljeno in močno glasbeno energijo v rock, metal ter punk in druge težke zvrsti. Izdelana je iz bronaste zlitine CuSn8, znane tudi kot "Bronza 2002", in daje srednje svetel, surov, poln in energičen zvok. Ponuja široko paleto in kompleksno mešanico, srednje vzdržljivo in težko, polno občutka. Ta hi-klobuk je vsestranski, vsestranski klobuk za glasno igranje, s surovim, polnim, glasnim odprtim zvokom in tesen, poln in rezan piščančji zvok.

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Primerno za

Tip


Lastnosti

Serije


Material

Konča

Zlitina


Mere in teža

Premer

14"

Premer (inch / palec)

14

Debelina


Država

Država izvora

Švica