cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Paiste RUDE Wild Crash činela 19"

5
Srednje težka 20-palčna cimbala iz serije RUDE, ki jo je navdihnila revolucija punka in metala v poznih sedemdesetih letih 20. stoletja, še naprej pa je vodilna izbira zvoka za surovo, neusmiljeno in močno glasbeno energijo v rocku, metalu in...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe. Priporočamo izbrati alternativen izdelek.
Izberi alternativo (2)
Prodaja končana
Izberi alternativo (2)

Koda izdelka: PA 1127719 | ID: 220934

Paiste RUDE Wild Crash činela 19"

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Srednje težka 20-palčna cimbala iz serije RUDE, ki jo je navdihnila revolucija punka in metala v poznih sedemdesetih letih 20. stoletja, še naprej pa je vodilna izbira zvoka za surovo, neusmiljeno in močno glasbeno energijo v rocku, metalu in punku in drugih težkih žanrih . Izdelana je iz bronaste zlitine CuSn8, znane tudi kot "Bronza 2002", in daje zelo energičen, močan, kovinski in šijev zvok, zelo primeren za vzorce trka / vožnje. Je močan, trden, glasen trk s precej ozkim dometom in dokaj čistim miksom, zelo odziven, daje občutek in dolgo vzdržuje, kot nalašč za agresivne stile igranja v glasnih in ekstremnih glasbenih zvrsteh.

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Primerno za

Tip


Lastnosti

Serije


Material

Konča

Zlitina


Mere in teža

Premer

19"

Premer (inch / palec)

19

Debelina


Država

Država izvora

Švica


Skupna recenzija na podlagi 2 uporabniških recenzij:

5

Rudy Z.

Splošni vtis

Datum
03.10.2022
Ocenjena varianta

Skvelý činel!