cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

D'Addario Planet Waves PW-AMSPRR-105 Črna 15 cm Kotni - Kotni

4,54
Profesionalni patch kabel iz ameriške serije Stage, ki uporablja bakreni prevodnik brez kisika 22AWG, žico kakovostne avdiofilske opreme, prilagojeno za optimizirano kapacitivnost (28 pF / ft), in zaščito, narejeno s 95% kositrnim bakrenim...
Cena na zahtevo
We will check price and availability on request.
Cena na zahtevo

Koda izdelka: PW-AMSPRR-105 | ID: 219865

D'Addario Planet Waves PW-AMSPRR-105 Črna 15 cm Kotni - Kotni

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Profesionalni patch kabel iz ameriške serije Stage, ki uporablja bakreni prevodnik brez kisika 22AWG, žico kakovostne avdiofilske opreme, prilagojeno za optimizirano kapacitivnost (28 pF / ft), in zaščito, narejeno s 95% kositrnim bakrenim pletenicam, da se odpravi hrup pri ravnanju in zavrne motnje . Spajkanje HelioFused nadalje zagotavlja neprebojno konstrukcijo, ki lahko vzdrži strogost odra, koncerte po nastopu. D'Addariov patentiran Geo-Tip zagotavlja najbolj varno povezavo. Nasveti navadnih kablov ne omogočajo spreminjanja toleranc za vtičnico, vendar pa ta zasnovana patentirana funkcija deluje s katerim koli priključkom, da ponudi najbolj varno in zanesljivo povezavo. Dolžina kabla: 0,15 m / 6 palcev.

Parametri in specifikacija

Lastnosti

Barva

Varianta

Kotni - Kotni


Konektorji

Konektor tipa A

Konektor tipa B

Connector Angle


Mere in teža

Dolžina

15 cm


Država

Država izvora

ZDA


Skupna recenzija na podlagi 5 uporabniških recenzij:

4,54

Tamas L.

Splošni vtis

Datum
21.10.2015

ar-ertek aranyban az egyik legjobb minosegu kabel. ha nem akarsz egy vagyont kolteni vovox kabelekre, akkor probald ki mindenkepp!