cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

D'Addario Planet Waves PW-CP-13

4,88
Capo, ki je bil zasnovan posebej za klasične kitare in inštrumente z ravnimi (neradiuskimi) prstnimi ploščami, je uporabljal patentirano geometrijo sprožilca, ki zmanjšuje silo, potrebno za odpiranje in zapiranje kapota, pri čemer uporabljate...
Zrihtaj si Cyber Monday popust na izdelek. V košarici uporabi kodo za popust: CYBER  
Na zalogi 2 kos
Pošljemo danes ,
2023-12-01
Na zalogi 2 kos
Pošljemo danes ,
2023-12-01

Koda izdelka: PW-CP-13 | ID: 219842

D'Addario Planet Waves PW-CP-13

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Capo, ki je bil zasnovan posebej za klasične kitare in inštrumente z ravnimi (neradiuskimi) prstnimi ploščami, je uporabljal patentirano geometrijo sprožilca, ki zmanjšuje silo, potrebno za odpiranje in zapiranje kapota, pri čemer uporabljate enakomerno napetost, ne glede na profil vratu. V kombinaciji z nastavitvijo napetosti mikrometra in neposrednim vodoravnim pritiskom praktično odpravlja vlečenje strun na stran in potrebo po nastavitvi med uporabo. Poleg tega zasnova sprožilca in lahka aluminijasta konstrukcija na vratu instrumenta ne dajeta nobenih ovir ali opazne teže. Kapo vključuje integrirano držalo za izbiro in pritrdilni nosilec NS Mini / Micro Tuner, ki uporabniku omogoča dodajanje nastavitvenih zmogljivosti (sprejemnik se prodaja posebej).

Parametri in specifikacija

Država

Država izvora

Kitajska


Skupna recenzija na podlagi 2 uporabniških recenzij:

4,88