cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Remo SN-1020-00 Silentstroke 20" Opna za boben

4,50
Enoslojna mrežasta bobnasta glava iz serije Silentstroke, ki jo je mogoče namestiti na kateri koli 20-palčni akustični boben, kar zagotavlja edinstveno tiho alternativo običajnim standardnim volumnom akustičnega bobna. Izdelana je iz mrežastega...
Ni na zalogi
Izdelek ni na voljo

Koda izdelka: SN-1020-00 | ID: 220078

Remo SN-1020-00 Silentstroke 20" Opna za boben

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Enoslojna mrežasta bobnasta glava iz serije Silentstroke, ki jo je mogoče namestiti na kateri koli 20-palčni akustični boben, kar zagotavlja edinstveno tiho alternativo običajnim standardnim volumnom akustičnega bobna. Izdelana je iz mrežastega materiala, ki odlikuje mehko vzmet, ki se počuti pri zelo nizkih nivojih decibelov, in je zasnovano tako, da ponovi občutek normalne glave bobna, hkrati pa traja skozi veliko in veliko vaj.

Parametri in specifikacija

Primerno za

Primerno za

Tip


Lastnosti

Serije

Število slojev

1

Barva glede na proizvajalca

Bela


Material

Mere in teža

Premer

20"


Država

Država izvora

ZDA


Skupna recenzija na podlagi 32 uporabniških recenzij:

4,50

Martin K.

Splošni vtis

Datum
01.10.2023
Ocenjena varianta

Idealní volba pro domácí cvičení, blána zachovává alespoň trochu tón bubnu, přitom je to hlasitostně i pocitově daleko lepší, než pady elektrických bicích. Doporučuji

Heureka.sk

Splošni vtis

Datum
01.07.2020
Ocenjena varianta

Odporúča produkt

Plusy: Výborná tichá blana,pevná a odolná

Martin K.

Splošni vtis

Datum
01.10.2023
Ocenjena varianta

Idealní volba pro domácí cvičení, blána zachovává alespoň trochu tón bubnu, přitom je to hlasitostně i pocitově daleko lepší, než pady elektrických bicích. Velký buben s touto blánou je možná tichý až moc… Doporučuji.