cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Akcija

Rickenbacker 650C Colorado

Električna kitara iz serije 600, s trdnim telesom in vratnim koritom. Narejena je iz kakovostnega lesa, z izrezljano obliko karoserije z dodatno konturo za boljše udobje. Telo in vrat instrumenta sta narejena iz trdega lesa. Vrat ima okrasno...
Samo po naročilu
Rok dobave bomo določili po oddaji naročila pri dobavitelju.
Na podlagi naročila bomo poskušali blago dobaviti in te bomo kontaktirali glede roka dostave.
2.119 €
2.159 €
Električna kitara Rickenbacker 650C Colorado

Rickenbacker 650C Colorado

2.119 €
2.159 €

Koda izdelka: RN650CFG | ID: 225707

Rickenbacker 650C Colorado

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Električna kitara iz serije 600, s trdnim telesom in vratnim koritom. Narejena je iz kakovostnega lesa, z izrezljano obliko karoserije z dodatno konturo za boljše udobje. Telo in vrat instrumenta sta narejena iz trdega lesa. Vrat ima okrasno desko iz javorjevega lesa s 24 podboji. Dolžina lestvice je 629 mm, polmer prstov 254 mm, širina matice pa 44,45 mm. Opremljen je z dvema picbulatorjema Humbucker, kromirano strojno opremo, Schaller-jevimi tunerji, mono izhodom ter Combi mostom in zadnjim dnom v kromirani izvedbi. Proizvaja se v barvi Fireglo.

Parametri in specifikacija

Funkcije

Število strun

6


Lastnosti

Prednostna roka


Država

Država izvora

ZDA


Priporočljivi dodatki