cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

TC Electronic K210

Lahka in prenosna nizka omara iz serije K, ki imata dva narejena gonilnika TC Electronic in 10-palčni Lavoce ter 1-palčni membranski visokotonec iz titana, ki zagotovo prinašata vse udarce, jasnost in nizko stopnjo ropota, za kar si boste kdaj...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe. Priporočamo izbrati alternativen izdelek.
Izberi alternativo (4)
Prodaja končana
Izberi alternativo (4)

Koda izdelka: K210 | ID: 219769

TC Electronic K210

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Lahka in prenosna nizka omara iz serije K, ki imata dva narejena gonilnika TC Electronic in 10-palčni Lavoce ter 1-palčni membranski visokotonec iz titana, ki zagotovo prinašata vse udarce, jasnost in nizko stopnjo ropota, za kar si boste kdaj želeli basovski ton. Z 8-Ohm impedanco, 400W moči in težo le 20 kg je ta kabina resnično zgrajena s sodobnim bas predvajalnikom. Njegova trdna ročno izdelana konstrukcija iz vezanega lesa zagotavlja izjemno vzdržljivost in naravno nespremenjeno reprodukcijo tonov, medtem ko bo zelo kul vintage videz Tolex zunanjosti zagotovo obračal glave. Ohišje je odmaknjeno od zadaj in omogoča dvojne Speakon povezave. Dimenzije: 690 x 395 x 356 mm.

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Primerno za

Tip


Funkcije

Zvočniki


Lastnosti

Impedanca

Moč


Napajanje

Moč (Watt)

400


Država

Država izvora

Kitajska