cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Tycoon 29 Crate Wood-Cajon

4,50
Akustični cajon, ki vsebuje ročno izdelano telo iz gumenega lesa v edinstveni "škatlasti" zasnovi, ki instrument potegne nazaj do svojih korenin: glavni navdih za njegovo ustvarjanje so bili afriški sužnji v Peruju, ki so začeli igrati na stare...
Samo po naročilu
Rok dobave bomo določili po oddaji naročila pri dobavitelju.
Na podlagi naročila bomo poskušali blago dobaviti in te bomo kontaktirali glede roka dostave. V primeru, da ne želiš čakati, poglej alternativne izdelke (4).
Samo po naročilu
Rok dobave bomo določili po oddaji naročila pri dobavitelju.

Koda izdelka: TKCT-29 | ID: 218898

Tycoon 29 Crate Wood-Cajon

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Akustični cajon, ki vsebuje ročno izdelano telo iz gumenega lesa v edinstveni "škatlasti" zasnovi, ki instrument potegne nazaj do svojih korenin: glavni navdih za njegovo ustvarjanje so bili afriški sužnji v Peruju, ki so začeli igrati na stare lesene škatle. Inštrument odlikuje „staran les“, štiri gumijaste noge, ki izboljšujejo njegovo stabilnost, in dve dodatni plošči iz lesa na straneh, ki poudarita njegov edinstven videz. Sprednja plošča je široka 29 cm. Priloženi so tudi napevi strun in uglaševalec.

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Primerno za

Tip


Lastnosti

Ročno izdelan

Da


Material

Trup

Vrhnja plošča


Država

Država izvora

Kitajska


Skupna recenzija na podlagi 3 uporabniških recenzij:

4,50

Heureka.cz

Splošni vtis

Datum
20.07.2018

Vyrazil jsem pro cajon na smíchov a potom i na chodov. V obou prodejnách měli cajony v příšerném stavu - omlácené, poničené. Nabídnutá sleva byla směšná :) vzhledem ke stavu perkuse. Rskl jsem eshop a dobrý.

Plusy: Krásný retro vzhled

Heureka.cz

Splošni vtis

Datum
23.11.2015

Stylový, zvukově dobrý,