cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Yamaha AG03

4,85
Večnamenski 3-kanalni mešalnik / avdio vmesnik USB iz serije AG, ki omogoča izdelavo spletnih vsebin z zvokom visoke ločljivosti, bodisi za oddajanje v realnem času prek digitalnih pretočnih platform, kot sta USTREAM ali YOUTUBE LIVE, bodisi za...
Zrihtaj si Cyber Monday popust na izdelek. V košarici uporabi kodo za popust: CYBER  
Samo po naročilu
Rok dobave bomo določili po oddaji naročila pri dobavitelju.
Na podlagi naročila bomo poskušali blago dobaviti in te bomo kontaktirali glede roka dostave. V primeru, da ne želiš čakati, poglej alternativne izdelke (4).
Samo po naročilu
Rok dobave bomo določili po oddaji naročila pri dobavitelju.

Koda izdelka: AG03 | ID: 219773

Yamaha AG03

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Večnamenski 3-kanalni mešalnik / avdio vmesnik USB iz serije AG, ki omogoča izdelavo spletnih vsebin z zvokom visoke ločljivosti, bodisi za oddajanje v realnem času prek digitalnih pretočnih platform, kot sta USTREAM ali YOUTUBE LIVE, bodisi za izdelavo podcastov in video posnetke. Produkcijsko vrednost bo znatno dvignil z glasbo v ozadju, zvočnimi učinki in ravnijo kakovosti zvoka, ki je ni mogoče primerjati z običajno konfiguracijo računalnika / slušalk. Njegova funkcija LOOPBACK omogoča predvajanje vseh mikrofonov, instrumentov in drugih zvočnih virov v živo, skupaj z glasbo v ozadju iz osebnega računalnika / Maca ali iPada, medtem ko lahko 1-TOUCH COMP / EQ zvoku doda jasnost in ostrino s preprostim klikom na . Tako kot verodostojna radijska oddaja tudi z 1-TOUCH DSP enota omogoča dodajanje reverba z 1-TOUCH EFFECT ali zvočnimi učinki iz zunanje naprave. S programsko aplikacijo AG DSP Controller z več platformami lahko uporabnik dostopa in ureja parametre kompresorja, EQ, visokofrekvenčnega filtra, reverbja in ojačevalnika ojačevalnika 1-TOUCH DSP. Način EASY omogoča natančen, intuitiven nadzor, način EXPERT pa uporabniku omogoča podrobnejše prilagajanje parametrov. Mešalnik je opremljen z vhodom s fantomskim napajanjem na vhodu CH1 in vhodom za slušalke, kar omogoča uporabo profesionalnega kondenzatorskega mikrofona ali običajnih računalniških slušalk. Na sprednji plošči ima tudi gumbe za glasnost in 60 mm fader za enostavno ročno upravljanje glasu, glasbe v ozadju in druge zvočne vsebine ali zvočne učinke. Kakovostna zasnova mešalnika omogoča 192kHz / 24-bitni zvok, ki lahko reproducira tudi najbolj nežne odtenke prvotnih posnetkov. Ima tudi enake vrhunske mikrofonske predojačevalnike D-PRE, ki jih je razvila Yamaha za vrhunske snemalne konzole in zajemajo najbolj podrobne odtenke vokalnega ali instrumentalnega izvajanja. Enoto lahko upravljate z napajanjem prek vodila USB ali mobilno baterijo, kar zagotavlja zmogljivo mobilno nastavitev, ki jo je mogoče enostavno namestiti v nahrbtnik. Združljiv je tudi z Appleovo drugo generacijo iPada ali novejšo različico, kar uporabniku omogoča ustvarjanje visokokakovostnega snemanja in predvajanja z glasbeno aplikacijo, združljivo z iOS, kot je Cubasis. Programska oprema Cubase AI Digital Audio Workstation (DAW) je priložena mešalniku in zagotavlja poenostavljeno, a zmogljivo orodje za produkcijo glasbe, ki omogoča popolno snemanje kakovostnih posnetkov. Mere: 129 x 63 x 202 mm. Teža: 0,8 kg.

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Funkcije

Vmesnik

USB

Kanali

3

Število vhodov

3

Število izhodov

2

Fantomsko napajanje

Da


Lastnosti

Možna montaž v rack

Ne


Vhodi in izhodi

Analogni vhodi

3

Stereo vhodi

1

Vhod za mikrofon

1

Analogni izhodi

2

S/PDIF

Ne


Efekti

Vgrajeni efekti

Da


Napajanje

Napajanje

240V


Dodatki

Adapter priložen

Ne


Država

Država izvora

Indonezija


Skupna recenzija na podlagi 12 uporabniških recenzij:

4,85

Peter K.

Splošni vtis

Datum
26.03.2023

super funkčne, super design

miroslav v.

Splošni vtis

Datum
17.02.2022

stopercentna spokojnost

Heureka.sk

Splošni vtis

Datum
18.02.2021

Odporúča produkt

Plusy: šikovný produkt bezproblémové použitie v MacM1 aj PC

Walter T.

Splošni vtis

Datum
11.02.2016

Als simple Lösung für Kompakte Desktop Studios, Sehr zu Empfehlen! Klarer Sound des Audio- Interface! Gute Monitorregelung und Ausreichende Anschlussmöglichkeiten. Eine EQ Einstellung (höhen-bass EQ) würde gut dazupassen. Meineserachtens eine super Schnittstelle und jeden Cent wert. Yamaha Qualität!