cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Prodaja končana

Eventide Reverb 2016

Procesor za povratne učinke stojala. Obnovi legendarni model SP2016 ter vključuje vse vidike in podrobnosti. Ima dva kanala, šest učinkov, 6 prednastavitev, pomnilnik za 99 prednastavitev, dinamični razpon 20 Hz - 20 kHz in 40,0 kHz hitrost...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: 2016-REVERB | ID: 226156

Eventide Reverb 2016

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Procesor za povratne učinke stojala. Obnovi legendarni model SP2016 ter vključuje vse vidike in podrobnosti. Ima dva kanala, šest učinkov, 6 prednastavitev, pomnilnik za 99 prednastavitev, dinamični razpon 20 Hz - 20 kHz in 40,0 kHz hitrost vzorčenja. Vsebuje visoko zmogljiv 24-bitni DSP, 24-bitni analogni zvočni V / I, digitalni I / O in MIDI nadzor. Je enostaven za uporabo, vključuje kontrole za vse parametre, jasen zaslon in je idealen za studijsko in živo izvedbo. Povezuje se z digitalnimi S / PDIF vhodi in izhodi, dvema vhodoma 1/4 "T / R / S telefonskega vhoda, dvema XLR uravnoteženima vhodoma, dvema 1/4" T / R / S telefonskim vhodom in dvema izhodoma XLR. Dimenzije: 570 x 470 x 210 mm. Teža: 5,0 kg.

Parametri in specifikacija

Primerno za

Funkcije

MIDI interface

Da


Lastnosti

Možna montaž v rack

Da


Napajanje

Napajanje


Dodatki

Adapter priložen

Ne


Država

Država izvora

Kitajska