cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Prodaja končana

Rickenbacker 4003S

Električni basguitar iz serije 4000, s trdnim ohišjem in zaobljenimi robovi. Narejena je iz kakovostnega lesa in zagotavlja zvonjenje, močne višine in globoke nizke tone. Odlikujeta orehovo telo in vrat iz javorjevega lesa. Vrat je opremljen s...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe. Priporočamo izbrati alternativen izdelek.
Izberi alternativo (2)
Električna bas kitara Rickenbacker 4003S

Rickenbacker 4003S

Izberi alternativo (2)

Koda izdelka: RN4003SW | ID: 225682

Rickenbacker 4003S

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Električni basguitar iz serije 4000, s trdnim ohišjem in zaobljenimi robovi. Narejena je iz kakovostnega lesa in zagotavlja zvonjenje, močne višine in globoke nizke tone. Odlikujeta orehovo telo in vrat iz javorjevega lesa. Vrat je opremljen s palico palisawood z 20 prečkami. Dolžina lestvice je 845 mm, polmer prstov je 254 mm, širina matice pa 42,9 mm. Opremljen je z dvema enoprostornikoma Coil, Mono izhodom, Schaller deluxe strojno opremo ter RIC mostom in zadnjim delom v kromirani izvedbi. Narejena je v orehovi barvi.

Parametri in specifikacija

Funkcije

Število strun

4


Lastnosti

Prednostna roka


Država

Država izvora

ZDA


Priporočljivi dodatki