cookies
Imamo najboljše "piškotke" in se jih ne bojimo uporabljati
Sprejmi vse piškotke

Izbrati, kaj si želiš ogledati na Netflixu, včasih traja dlje kot sam film. Naredi si kokice, usedi se in si oglej odličen izbor 10 novosti iz naše ponudbe.

Na začetku leta je blagovna znamka Pianonova predstavila popolnoma novo serijo digitalnih klavirjev, imenovano El Clasico. Klasičen dizajn s sodobnimi in čistimi linijami najdeš le pri nas – v črni in beli barvi.


Česar se loti Behringer, takoj odpotuje v dvorano slavnih. Zdaj so poskušali narediti mikrofone, zato vas ne sme presenečati, da so cenovno ugodni in izjemno zmogljivi. Dinamični, kondenzatorski, USB in konferenčni. Potrebno je samo izbrati.


Prenosni akustični panoji podjetja Vicoustic so brez pretiravanja najboljše, kar lahko v studiu ponudite dobremu vokalistu. Slabemu pa ponudite AUTO-TUNE. Vicoustic iz posnetka odreže ves neželene šume in zvočne odboje.


Žanr bluegrass in country instrument je premierno predstavila znamka Recording King. Nastopajo banjo, mandolina, rezofonska kitara in westrn modeli. Uspešnica, ki jo moraš videti!


Kritiki se strinjajo, da bo gospod Thorens letos prejel nagrado Best Sound Awards za svoje odlične gramofone. Namenjeni so zahtevni publiki, ki zna ceniti resnično kakovost.


Zvok akustičnih bobnov najbolje poustvarja Roland v svojem elektronskem setu TD-07KV. Tradicionalni mojster v tem segmentu uspeva svoje sete nenehno izboljševati, tako da je občutek igranja resnično pravi.


Multiefekt za kitare Boss GT-1000CORE prihaja iz prihodnosti. Vsebuje 24 blokov hkratnih efektov in več kot 140 ojačevalnikov in učinkov, ki jih lahko spreminjaš in povežeš na različne načine. Njegove ustvarjalne možnosti v studiu in na odru so neomejene.


Podjetju Antelope Audio se je skotil mladič z imenom Zen Go Synergy Core. Polnokrven in življenja poln avdio pretvornik je združljiv z MS Windows in Mac OS, hrano sprejema prek USB2 in njegov srčni utrip doseže do 192 kHz.


Klavirji in digitalni klavirji Pearl River imajo dolgo pot do tvojega doma. Le malokdo ve, da proizvajalec Pearl River vsako leto proizvede in proda največ klaviatur na svetu. Nedvomno so mojstri v svoji panogi.


Med dolgimi večeri bo za zabavo poskrbel proizvajalec Magnat, ki dobavlja visokokakovostne Hi-Fi sisteme. Ojačevalci, sound bari, zvočniki in vrsta drugih vrhunskih naprav – tudi za tvoj domači kino.


Logo muziker
Ne zamudite super akcij. Aktivirajte si obvestila.
Aktiviraj