Izberi državo za dostavo naročila

Cena na zahtevo

Buzz Rack Eazzy 4 4 Kolesarska stojala na avto

4,85
Popolnoma zložljiva serija EAZZY ponuja priročno namestitev, uporabniku prijazne funkcije in kompaktno shranjevanje. Držalo z ragljo je odlična rešitev za pritrditev okvirja kolesa. Prav tako je odlična rešitev za karbonske okvirje, saj ne...
Cena na zahtevo
Na zahtevo bomo preverili ceno in razpoložljivost.
Kolesarska stojala na avto Buzz Rack Eazzy 4 4 Kolesarska stojala na avto

Buzz Rack Eazzy 4 4 Kolesarska stojala na avto

Koda izdelka: CYKBR-EAZZY-4 | ID: 1015223

Buzz Rack Eazzy 4 4 Kolesarska stojala na avto

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Popolnoma zložljiva serija EAZZY ponuja priročno namestitev, uporabniku prijazne funkcije in kompaktno shranjevanje. Držalo z ragljo je odlična rešitev za pritrditev okvirja kolesa. Prav tako je odlična rešitev za karbonske okvirje, saj ne pritiska na karbonske cevi.

BUZZRACK Eazzy 4 je res dobro zasnovan, dobro zasnovan kos kompleta; pameten, prefinjen in z zelo dobrim razmerjem med ceno in kakovostjo.

Osnovna ergonomija

 • enostavno! Eazzy 4 je zelo enostavno zložiti, kar omogoča enostavno dviganje, enostavno prenašanje, enostavno nameščanje in enostavno shranjevanje v prtljažniku avtomobila, ko ste zunaj na vožnji.
 • Zloži se za shranjevanje v avtu. To je res uporabno, saj lahko povzročijo poškodbe nosilcev vlečne kljuke na parkiriščih zaradi drugih vozil. Zaradi nosilca vlečne kljuke bo vaš avto skoraj zagotovo predolg za standardno parkirno mesto.
 • Več podrobnosti o zlaganju: ker se dva nosilca za kolesa zložita v pokončne nosilce koles (obstajajo trakovi, ki ju držijo zaprte), je Eazzy 4 zelo enostaven za prenašanje, enostaven za namestitev in odstranitev ter enostaven za shranjevanje. Kovinski deli so iz jekla, ne iz aluminija, in najboljši del tehta 20 kg, a ker gre za navpično dvoročno dvigalo, je na otip veliko lažje od tega in ne bi smelo biti obremenjenega v hrbtu, ko ga premikate in nameščate . Večina nosilcev za kolesa s tremi kolesi je v primerjavi z Eazzy 4 razmeroma zelo nerodnih in jih je težko obvladati.

Lastnosti:

 • Montaža: Eazzy 4 je dobavljen v celoti sestavljen, razen luči, ki so pritrjene samo z enim vijakom na vsaki strani (zaradi česar je te luči še posebej enostavno zamenjati, če so poškodovane), in 1 vijak za nosilec registrske tablice – vsi priključki in orodje so priloženo.
 • Montaža na avto: Eazzy 4 namestite v zloženem stanju, kar vam pušča ves prostor, ki ga potrebujete za delo na sistemu pritrditve vlečne krogle. Ko ga prvič postavite na vlečno kroglo, se sam opre – lahko ga spustite in ne bo padel na tla. Nato boste znova vzeli utež, zavrteli natezno kolo, dokler ni tesno, in ga zaklenili. BUZZRACK-ovi nosilci ustrezajo zelo zahtevnemu standardu XPR-18-904-4 in zato vključujejo napenjalec proti nihanju; ta ima vgrajen ročaj in običajno zadoščajo 2 ali 3 obrati.
 • Sistem osvetlitve: Eazzy 4 je opremljen s 13-polnim sistemom osvetlitve, vključno z lučjo za vzvratno vožnjo in meglenkami, skladnimi z UK). 13-polni na 7-polni adapter ni priložen. (3-funkcijski 7-polni ploščati vtič za AUS/NZ)
 • Nagibanje: Nagibanje je enostavno in zelo dobro uravnoteženo tudi pri polni obremenitvi. Eazzy 4 je nameščen precej visoko na vlečni krogli, funkcija nagiba pa je optimizirana tako, da prepreči, da bi luči udarile ob cestno površino, medtem ko še vedno uporablja težo kolesa, da nadzorovano pomaga vrniti kolesarsko ploščad nazaj na raven . Toda ta geometrija ne omogoča odpiranja visokih navpičnih prtljažnih vrat – npr. VW Transporter T5 in T6.

Nošenje koles

 • Nosilci za kolesa bodo ustrezali večini medosnih razdalj (ne tandem!), tudi majhnim otroškim kolesom. Preverite tehnične podatke spodaj
 • Dolgi kolesni trakovi z gumo oblazinjeni kolesi držijo pnevmatike do širine 3,25"; povlecite jih, da jih zategnete, in uporabite hitro sprostitev, da jih sprostite.
 • Eazzy 4 je popolnoma primeren za kolesa s karbonskim okvirjem; z gumo oblazinjeni nosilci okvirja kolesa se vrtijo za 360 stopinj in z gumijasto podloženimi trakovi trdno, a nežno držijo katero koli vrsto cevi
 • Največja dovoljena obremenitev je 60 kg, brez kolesa, ki tehta več kot 20 kg
 • Dovoljen je prevoz koles do 20 kg; velikost spodnje cevi je omejena na premer 75 mm (3″); ne glede na kolesa, ki jih imate, vedno naložite najtežje kolo, ki je najbližje avtomobilu
 • Za zavarovanje vaših koles je vgrajen kabel za zaklepanje; kot običajno pri kabelskih ključavnicah, je le odvračilna.

Tehnični podatki:

 • Patentirano stožčasto nastavek se prilega vsem vlečnim kroglam, tudi privitim vlečnim kroglam, ki jih občasno vidimo in ne ustrezajo standardom glede dolžine vratu ali premera krogle.
 • Opomnik, da se zaskoči na vlečno kroglo.
 • Eazzy 4 stoji visoko na vlečni krogli, precej stran od ovir in drugih nevarnosti, kot so strme trajektne rampe.
 • Mere: 112 cm širina x 94 cm globina (merjeno od središča vlečne krogle do zunanjega roba nosilca registrske tablice). Zložena širina 24 cm.
 • Teža: 19,8 Kg.
 • Kakovost izdelave – krivljenje cevi, varjenje, zaščita pred rjo, barvanje, kakovost sestavnih delov, je zgledna. Celoten nosilec je videti in se počuti kot vrhunska predstava. Na voljo so vsa orodja, ki jih morda potrebujete.
 • Vsi deli so zamenljivi, če npr. nekdo pozabi, da je nosilec vlečne kljuke nameščen in vzvratno zaleti v steno – kar se zgodi!
 • Ni primerno za prikolice, avtodome ali avtodome.

Parametri in specifikacija

Funkcije

Funkcija za nagibanje (naložena kolesa)

Da

Montažni sistem


Lastnosti

Nosilnost

Sistem zaklepanja

Da

Barva


Material

Material

Jeklo


Konektorji

Električni priključek

13-pin


Mere in teža

Teža

Zunanje mere

112 x 94 cm

Mere v zloženem položaju

24 x 70 cm

Število koles

4


Država

Država izvora

Tajvan


Priporočljivi dodatki

Recenzije

4,85 / 5

Glede na število ocen: 7

5 6
4 1
3 0
2 0
1 0

Vse ocene prihajajo od preverjenih strank, ki so v preteklosti že kupile izdelek pri nas.

a

andrej k.

sk Zastava

Slovaška

16.07.2024

Skladny a pevny. Idealny na skladovanie mimo sezonu. Lahka instalacia. Obsahuje aj zamok na bicykle. Odporucam!

Samodejno prevedeno

Te ocene ni mogoče prevesti.
Z

Zsolt B.

hu Zastava

Madžarska

16.02.2024

Nagyon jó választás volt, jobb mint vártam. Buzz Rack Eazzy2 vonóhorogra szerelhető kerékpártartó, 2 db kerékpár biztonságos szállítására alkalmas. Nagyon egyszerűen használható, gyors, kényelmes, összehajtható kerékpártartó. Nagy előnye, hogy a vonóhorog gömbre ráhelyezve, megtartja magát.

Samodejno prevedeno

Te ocene ni mogoče prevesti.
D

Dávid B.

hu Zastava

Madžarska

29.08.2023

G

Gabriele I.

it Zastava

Italija

18.07.2023

Prodotto pratico e robusto. Sorprendenti i tempi di consegna, molto veloci.

Samodejno prevedeno

Te ocene ni mogoče prevesti.
R

Robert R.

si Zastava

Slovenija

27.06.2023

Kompaktna in kvalitetna izvedba za zmerno ceno. Edino zna biti problem za koga, kje dobiti adapter za konektor iz 11 na 7 pinov. Jaz sem ga sam zamenjal s 7 polnim.

Te ocene ni mogoče prevesti.