Izberi državo za dostavo naročila

Deeper Chirp+ 2

5
Ribe kot še nikoli doslej, z ostro jasnostjo in izjemno natančnostjo CHIRP + 2 v kombinaciji z aplikacijo Fish Deeper ™. Načrtujte, zabeležite in analizirajte ribiška potovanja ter ustvarite lastne kopalimetrične zemljevide. Dostopajte do svojih...
Samo po naročilu
Rok dobave bomo določili po oddaji naročila pri dobavitelju.
Na podlagi naročila bomo poskušali blago dobaviti in te bomo kontaktirali glede roka dostave.
399,99 €
Sonar Deeper Chirp+ 2

Deeper Chirp+ 2

399,99 €

Koda izdelka: JI1005 | ID: 418088

Deeper Chirp+ 2

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Ribe kot še nikoli doslej, z ostro jasnostjo in izjemno natančnostjo CHIRP + 2 v kombinaciji z aplikacijo Fish Deeper ™. Načrtujte, zabeležite in analizirajte ribiška potovanja ter ustvarite lastne kopalimetrične zemljevide. Dostopajte do svojih podatkov v kateri koli napravi.


 Najmočnejši zložljivi sonar


 Neverjetno ločevanje ciljev in natančnost izjemnih globin

Z ločitvijo ciljev 1 cm / 0,4 "boste lahko zlahka natančno določili ciljne vrste, tudi če so med jatami rib, ki vabijo, ali pa sledite najmanjši vabi pri navpičnem vrtenju. Nered in hrup na površini sta minimalna, zato lahko pričakujete natančne odčitke sonarja v zelo plitvi vodi in ribe locirate približno 15 cm / 6 "od vodne površine. V drugo skrajnost pa boste lahko ločili spodnje lovce v vodi do globine 100 m.

 Izjemen obseg litja in enostavna prenosljivost

CHIRP + 2 oddaja 120m / 390ft s trdno povezljivostjo z vašo pametno napravo prek lastnega Wi-Fi-ja, zato ne boste potrebovali celičnih podatkov ali internetne povezave. Zaradi majhnosti in majhne teže ga lahko enostavno namestite v škatlo in celo v žep.

 3 frekvence žarka

Hitreje odkrijte mesta za zadrževanje rib s skeniranjem območja s širokokotnim žarkom, 47 ° (100 kHz). Uporabite srednji kot 20 ° (240 kHz), da izvrtate to vročo točko, ki ste jo našli. Privoščite si ciljne vrste z zelo podrobnim, 7 ° (675kHz) ozkokotnim žarkom.

 Hitro polnjenje močne baterije

Ribite več in manj skrbite za polnjenje CHIRP + 2. Deluje lahko do 15 ur in se v samo 2 urah napolni do 100%.


 En sonar za vse letne čase in vrste ribolova

Pojdite na ribolov z globljim CHIRP + 2, ne glede na sezono ali vrsto ribolova. Ribe podnevi ali ponoči, uporabite jih za čoln ali kajak in se odpravite na ledeni ribolov.

 Kajak / SUP ribolov - Namestitev na vaš kajak v nekaj sekundah. Vrtanje, kabli ali baterije niso potrebni. Idealen za SUP ribolov, se udobno prilega loputi ali škatli. Troll in map ali vrgel ven, da bi dosegli tistih težko dostopnih območjih.

 Ribolov z ladjo - Idealno za majhne čolne. Izganjajte ali trolajte s svojega pontona, jon čolna, napihljivega čolna ali trebušnega čolna. Gladko trolajte pri nizki hitrosti 3 km / h za natančne odčitke sonarja ali pa ga vrzite na težko dostopna mesta.

 Ribolov na ledu - Kot utripalka za ribolov z ledom Deeper CHIRP + 2 olajša poskakovanje lukenj brez pretvornika ali žic. Samo vrtajte in spustite, da vidite, kdaj bodo ciljne vrste na udaru.

 Obalni ribolov - Samo odvrzite sonar, ga zvijte in pridobite podatke o ribolovu, ki jih potrebujete. Poiščite ribe, poiščite značilnosti za ciljanje ali načrtujte svoje jezero, da dobite popolno sliko. Pameten ribolov z aplikacijo Fish Deeper ™

Extremely detailed and crisp visuals. Distinguish predator fish from bait fish, bottom huggers from bottom contour. Izredno podrobni in jasni vizualni elementi. Ločite plenilske ribe od rib z vabami, spodnje objemke od spodnje konture.

See vegetation, structure, fish and bottom contour as well as bottom hardness and consistency. Know water depth and temperature. Oglejte si vegetacijo, strukturo, ribe in konturo dna ter trdoto in konsistenco dna. Poznati globino in temperaturo vode.

Mark your favourite fishing spots, boat launching places, camping sites, parking spots and other places of interest. Označite svoje najljubše ribiške točke, mesta za spuščanje čolnov, kampe, parkirišča in druga zanimiva mesta.

Log your catches with photos and detailed notes alongside technique, equipment and baits or lures used. Zabeležite svoj ulov s fotografijami in podrobnimi opombami, poleg uporabljene tehnike, opreme in vab ali vab.


 Fish Deeper ™ Premium

Preprosto načrtujte svoje ribolovne izlete z raziskovanjem več kot 50 000 zemljevidov jezera z Fish Deeper ™ - vaš sodoben adresar za ribe, ki jih iščete! Poznajte vsak otok, jamo, pristanek, plitvino in še več. Hitro poiščite najboljša mesta za ribolov in ciljajte na določene vrste glede na globino in teren. Do teh podatkov dostopajte v kateri koli napravi. Unovčite BREZPLAČNO trimesečno naročnino Premium s svojim CHIRP + 2.


 5-letna garancija za Deeper CHIRP + TEHNIČNE SPECIFIKACIJE

Material: ABS ohišje, vložki iz titana

Združljivost: od iOS 12.0 in Android 6.0 do najnovejših naprav iOS in Android

Tip sonarja: 3 frekvenčni CHIRP - ozek CHIRP 675 kHz (kot stožca 7 °), srednji CHIRP 240 kHz (kot stožca 20 °), široki CHIRP 100 kHz (kot stožca 47 °)

Ločevanje ciljev: 1 cm. / 0,4 v ozkem žvrgolenju, 2,4 cm. / 0,94 v srednjem žvrgolenju, 2,4 cm. / 0,94 v širokem žvrgolenju

Razpon globine: 15 cm - 100 m / 330 čevljev

Hitrost optičnega branja: do 15 skeniranj na sekundo

Načini sonarja: standardni, čoln, ribolov z ledom, GPS na kopnem

Temperaturni senzor: Integriran temperaturni senzor (natančnost 0,2 ° C)

Delovna temperatura: -20 ° C do 40 ° C / -4 ° F do 104 ° F

GNSS (podprti sistemi za globalno določanje položaja): GPS, GLONASS, Galileo, BeiDou, QZSS

Čas delovanja: GPS vklopljen do 9 ur, GPS izklopljen do 15 ur

Tehnologija polnjenja: hitro polnjenje, 80% v 60 minutah, 100% v 110 minutah.

Notranja baterija: Li-Ion, 3,8 V polnilna, 1300 mAh

Napajalnik (ni priložen v škatli, priporočljivo): Vhod 110V / 220V. Izhodni mikro USB, 5V 2A

Vrsta povezave: Wi-Fi

Območje povezave: Stabilna povezava do 120m / 390ft

Barva: puščavski pesek


 ZNOTRAJ ŠKATLE

CHIRP + 2 sonar
USB žica
Neoprenska torbica
Pritrdilni vijaki x2
Hitri vodnik
Varnostni predpisi
Pokrov za nočni ribolov

Parametri in specifikacija

Funkcije

Barvna ločljivost dna

Da

GPS

Da

WiFi

Da

Batimetrični zemljevidi

Da, Ship Mode, Shore Mode


Lastnosti

Throwing Distance


Napajanje

Trajanje baterije

15 h

Tip akumulatorja

Li-Ion

Zmogljivost akumulatorja

1300 mAh

Napetost

3,8V

Charging Time

60 min, 110 min


Mere in teža

Teža (g)

90


Država

Zasnovan v

Litva

Država izvora

Litva


Priporočljivi dodatki

Recenzije

5 / 5

Glede na število ocen: 3

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0

Vse ocene prihajajo od preverjenih strank, ki so v preteklosti že kupile izdelek pri nas.

R

Roman P.

pl Zastava

Poljska

10.08.2023

J

Ján H.

sk Zastava

Slovaška

28.07.2022

M

Michal D.

sk Zastava

Slovaška

18.01.2022

Skvelý produkt, top vydrž batérie

Samodejno prevedeno

Te ocene ni mogoče prevesti.